Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп може ввести нові мита щодо Китаю на $200 млрд, – Bloomberg

Президент США Дональд Трамп може наступного тижня накласти додаткові мита на імпорт товарів з Китаю на 200 млрд доларів. Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що Трамп ще не ухвалив остаточного рішення і може запровадити нові тарифи кількома кроками.

За інформацією агентства, американські мита на імпорт з Китаю можуть сягнути 25 відсотків і можуть торкнутись морепродуктів, горіхів, фруктів та викопних речовин.

Як зазначає Bloomberg, під час інтерв'ю з президентом США у нього попросили підтвердити інформацію - у відповідь він посміхнувся і сказав, що джерела видання "не сильно помиляються".

Раніше у Пекіні у відповідь на заяви Трампа про можливість введення тарифів обсягом $250 млрд на товари з Китаю, заявили, що можуть запровадити мита на імпорт із США обсягом $60 млрд.

Минулого тижня переговори представників урядів Китаю та Сполучених Штатів щодо торгівельної політики не принесли результату.

У США торгівельна війна із Пекіном обернулась скороченням у деяких галузях.

Трамп у Twitter закликав американців мати терпіння і переконував, що США у підсумку виборють для себе більш вигідні торгівельні угоди на міжнародному рівні, але це потребуватиме невідступності. 

Наші інтереси: 

США припиняють китайське паразитування. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи