Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Телевізійники носяться з Трампом-молодшим, хоча свого часу ігнорували скандал з Гілларі Клінтон і російським ураном

Аналітик Джеффрі Дікенс підрахував у новому дослідженні для Newsbusters.org, що за останні чотири доби вечірні новинні шоу каналів ABC, CBS і NBC приділили зустрічі Дональда Трампа молодшого з Наталією Весельницькою - "зустрічі, на якій, очевидно, не було обміну обіцянками, грошима або важливою інформацією" - 62 хвилини ефірного часу, передає Дженніфер Харпер в The Washington Times .

trumprussiaprobeson62610jpg-55785c0-297-3552-2367s885x516.jpg

Дональд Трамп молодший

Ті ж самі передачі приділили всього три хвилини "скандалу з Гілларі Клінтон і російським ураном" три роки тому, зазначив Дікенс, маючи на увазі заяву Пітера Швейцера - автора книги "Готівка Клінтон" - про те, що канадська уранова компанія домагалася від Клінтон, яка була тоді держсекретарем, дозволу продавати уран російському уряду, і пожертвувала мільйони Фонду Клінтон.

"У той час Гілларі Клінтон, яка обіймала посаду держсекретаря, вважалася фавориткою, яка повинна була стати кандидатом в президенти від демократів, але новинним мережам було все одно", - зазначив Дікенс у своєму дослідженні.

Наші інтереси: 

Ліберальна преса повністю дискредитувала себе. Тепер для всього світу це фабрики фейкових новин. Ми це також знаємо і враховуємо. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи