Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

CNN почала видаляти свої "фейкові новини" про Дональда Трампа

Редактор CNN з журналістських розслідувань Лекс Харіс (Lex Haris) минулого тижня побував в Фініксі на конференції з журналістики. Повертаючись, він зрозумів, що зробив  це в самий невідповідний момент...

Поки Харіс був відсутній, його компанія опублікувала на сайті CNN.com матеріал, в якому йдеться (з посиланням на одне-єдине анонімне джерело), ​​що слідчі сенату вивчають обставини зустрічі  члена команди Трампа перехідного періоду фінансиста з Уолл-Стріт Ентоні Скарамуччі (Anthony Scaramucci ) і керівника російського інвестиційного фонду, що відбулася до приведення Трампа до присяги.

Автори повідомлення продовжили сюжетну лінію про зв'язки між членами штабу Трампа і близькими до російського президента Путіна людьми.

Але тут виникла одна проблема. Коли на адресу CNN стали надходити питання про деталі цієї історії, медіа-група зізналася, що не може її підтвердити. У суботу вона прибрала це повідомлення і вибачилася перед Скарамуччі.

У понеділок Харіс разом з редактором Еріком Ліхтблау (Eric Lichtblau) і репортером Томасом Френком (Thomas Frank) звільнилися з CNN.

Ці події дозволили Трампу зробити у вівторок переможне коло пошани. Він звернувся до Твіттера сьогодні та розкритикував CNN та інші засоби масової інформації (в тому числі The Washington Post), які агресивно закидали аудиторію матеріалами про контакти його помічників з російськими представниками під час передвиборної кампанії і перед інавгурацією.

«Вау, CNN довелося прибрати велику історію про Росію, а троє співробітників були змушені звільнитися. А як щодо інших брехливих матеріалів, які вони готують? Фейкові НОВИНИ!»- написав президент.

Пізніше він додав: «Компанія "CNN Фейкові Новини" проводить великі зміни в керівництві, оскільки її спіймали за руку, коли вона пропихала свої сфабриковані матеріали про Росію. Рейтинги впали!»

Історія про Скарамуччі стала черговим фіаско CNN, причому сталося це в самий невідповідний момент, оскільки Трамп і його прихильники сьогодні пильно стежать за матеріалами цієї та інших новинних організацій.

Напруженість, що виникла, змусила керівника CNN Джеффа Цукера (Jeff Zucker) дати внутрішні вказівки готувати повідомлення про Трампа «без помилок».

Але прагнення видати в ефір сенсацію породжує поспіх, через що  в репортажах з'являються помилки.

Як і всі інші провідні ЗМІ, CNN відчуває конкурентний тиск і змушена шукати сенсаційні новини, щоб отримувати хороші рейтинги і велику аудиторію в інтернеті, не відстаючи від New York Times і Washington Post, які стали лідерами за матеріалами про Трампа та Росію.

Наші інтереси: 

Явна перемога Трампа у війні із фейковими ліберальними ЗМІ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Можливо, допомагає і Живе Слово?!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Можливо, допомагає і Живе Слово?!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, Живе Слово діє. І ми це розуміємо, бо знаємо, як це працює.

Зірка Вітошинська каже:
Можливо, допомагає і Живе Слово?!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нарешті брехливих журналістів стали ловити "на гарячому" і викидати на вулицю!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!