Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 16

Що відбувається на AR25.ORG: духовна група, постіндустріальна цивілізація

У нашій етномережі сформувалася спільнота, яка в езотеричній традиції іменується духовною групою. Нею керує вища духовна монада – груповий учитель. Кожна така група виконує у світі особливу місію і володіє особливою системою правил.

160304gray-volya.jpg

Грай-Воля - прапор Вільної Української Республіки
Грай-Воля - прапор Вільної Української Республіки

Все починалося з невиразного передчуття великих перетворень, які очікують Україну і все людство. З 1998 року ідея Великого Переходу почала оформлюватися на сторінках журналу «Перехід-IV», а з 2000-го року – на сайті «Народний Оглядач». Ідея знаходила прихильників, які з 2002 року почали  об’єднуватися у читацькі клуби «Перехід-IV».

Усе це ще виглядало дуже туманно, проте люди вже тягнулися один до одного. З 2010 року цей процес набув більшої виразності завдяки започаткуванню руху за перезаснування держави. Ми його назвали рухом за Третій Гетьманат.

Організаційне прискорення почалося з 2013 року, коли запрацювала соціальна мережа «Народного Оглядача». Інтелектуальне спілкування в етномережі несподівано привело до формування такого феномену як «духовна група». Ось що про це пише видатний езотерик Володимир Шмаков у своїй книзі «Закон синархії» (1915): 

«Кожна людина, крім певного рівня розвитку, володіє також і типом індивідуальності. Серед навколишнього людства їй особливо споріднений лише дуже обмежений тип людей. Це зовсім не означає, що вони є його повторенням або повною протилежністю. Тут зв’язки мають більш тонкий вид, абсолютно невимовний у слові. Люди одного типу безпосередньо відчувають свою глибинну спорідненість, прагнення до того ж конкретного ідеалу.

Це почуття проникає через невловимість фактичних доказів і видимі протиріччя; ігноруючи все зовнішнє, воно сповнює містичної переконаності прямо і безпосередньо. Така зв’язаність індивідів у величезній більшості випадків трансцендентна їхній актуальній свідомості (психіці. – І.К.) і відноситься до плану духу.

Не актуальні свідомості монад (душі людей. – І.К.), а самі монади (духовні сутності. – І.К.) утворюють конкретну множину, яка об’єднується вищою монадою (колективною духовною сутністю. – І.К.).

У езотеричній традиції така множина іменується духовною групою, а вища монада – груповим учителем. Члени духовної групи, як і будь-якої органічної множини, мають одночасно і життя особисте, і життя колективне – егрегоріальне.

Кожна така група виконує в світі особливу місію і володіє особливою системою правил. На шляху розвитку окремої людини її найближча мета полягає в усвідомленні своєї причетності до групи та її загальної місії, що веде до відновлення свідомого зв’язку з її центром – учителем».

У спільноті "Народного Оглядача" дія групового вчителя уже проявляється дуже виразно. Ідеї та рішення, які народжуються в наших обговореннях, виходять за рамки можливостей окремої людини.  Вони є добрими плодами творчості духовної монади вищого рівня.

Завдяки активності групового вчителя ми переживаємо прискорений розвиток духу, душі і плоті. Це проявляється у поліпшенні здоров’я, гармонізації навколишніх подій, зростанні рівня матеріального добробуту. Останнє видно по зростанню щомісячних дарувань на розвиток нашого стартапу. Якщо раніше пожертва в розмірі 100 гривень вважалася вершиною щедрості, то зараз нормально сприймаються інвестиції у 1000 чи 2000 гривень.

Це тому, що на нашому сайті запрацювала «машина збагачення». Механізм її роботи описано у статті Коли радіє Всесвіт.  Сенс у тому, що коли людина робить щире дарування на добру справу, то таким чином вона дає сигнал Всесвіту, що готова дати раду в 10 разів більшій сумі грошей. Найважче – зробити чисте дарування, тобто без страху і сумнівів. До цього треба звикнути, отже, треба тренуватися.

Ще одним проявом формування на «Народному Оглядачі» духовної групи є спроможність чітко виявляти своїх і чужих. Духовно близькі люди серед новачків одразу відчуваються – спрацьовує духовний резонанс – і невимушено стають членами групи. Натомість духовно чужі (ломехузи) швидко ідентифікуються, якими б аватарами та іменами вони не прикривалися.

Після виявлення чужинців група реагує невдоволенням, яке можна чітко простежити за коментарями. 

Як писав згаданий вище Володимир Шмаков, кожна духовна група має свою місію. Місія нашої групи полягає у заснуванні нової цивілізації і формуванні нової (шостої) людської раси. Про це у статтях: 

Творення нової цивілізації полягає у заснуванні постіндустріальної Співдружності Міжмор’я, в яку об’єднаються постіндустріальні республіки Європи. Про це у статті Вільні республіки Міжмор’я як політичний проект постіндустріальної Європи.

Творення нової раси відбувається за допомогою механізму епігенетики – про це у статті Як закріпитися у Царстві божому.  Чому це так важливо? Тому що нову цивілізацію зможе заснувати тільки така організація, яка перебуває у просторі позитивних подій. Для піднесення у вищі простори треба змінити себе, вийти на вищий рівень світогляду, підняти частоту своїх вібрацій, змінитися психічно і фізично.

У цій справі українці мають унікальний інструмент оздоровлення і омолодження – технологію Живе Слово, створену видатним українцем Олександром Філатовичем. Технологія активно розвивається, але новий інструментарій працюватиме тільки у тих, хто пройшов підготовчий етап становлення себе як Людини – земної істоти з духовною самосвідомістю.

Для успішної реалізації описаної вище місії нашої духовної групи прошу поширювати інформацію про нашу роботу, долучати нових світлих людей і щедро фінансувати розвиток нашого проекту. Прошу підтримати розвиток Народного Оглядача!

Наші інтереси: 

Наявність духовної групи на чолі з груповим учителем - це вищий рівень розвитку будь-якої організації. Ми досягли цього рівня і використовуємо його можливості для перетворення себе і світу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Кожен може стати лідером у більших чи менших справах, тому всім корисно читати Живе Слово в однині і множині. Починаємо з множини, а потім чергуємо обидва способи читання.

Сергiй Михайлiв каже:
Тут хтось писав, що починаючи з певного рiвня претендентам на лiдерство треба читати в однинi.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Людина або свідомо розвивається,або як то кажуть "біда навчить"..то хай краще РаДіє Всесвіт ніж вчить біда..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Живе Слово (як технологія очищення) паном Філатовичем представлена як індивідуальна практика. Дивні результати дає читання ЖС у множині. Утворилася колетивна духовна сутність? Нова матриця чи творчі метаморфози. Мені б сподобалось і творчі метаморфози і зрозуміли правила викладені за допомогою програмного забезпечення. Програма як технічний мозок для полегшення творчої діяльності.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Тут хтось писав, що починаючи з певного рiвня претендентам на лiдерство треба читати в однинi.

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Кожен може стати лідером у більших чи менших справах, тому всім корисно читати Живе Слово в однині і множині. Починаємо з множини, а потім чергуємо обидва способи читання.

Сергiй Михайлiв каже:
Тут хтось писав, що починаючи з певного рiвня претендентам на лiдерство треба читати в однинi.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Не можу прогалити статтю, тому галю коментар. Про "ломехуз" мені сподобалося...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...нову цивілізацію зможе заснувати тільки така організація, яка перебуває у просторі позитивних подій..."
В "тут" залишаємо невелику кількість людей, які керують нашим світом протягом довгого часу. Тих, які називають себе людьми «блакитної крові» Вони панували тому, що все передавали від батьків до дітей, і стежили за своїм родоводом, претендували на причетність до цього, уважно ставилися до того, щоб триматися разом. Зазвичай вони не поширювали свої вібрації або родове насіння на тих, ким вони керували. Вони утворювали групу обраних і таємно правили нашим світом. Нам відомі лише деякі з них. Це ієрархія президентів і первосвящеників, королів і королев, принців і принцесс, патріархів. Це люди, прекрасно обізнані у нашій історії і вони зберігали це знання в таємниці.Правлячі Землею сім'ї завжди вели облік своїх кровних ліній. Частиною їх помилки було перебування в рамках лише своєї кровної лінії. От хай вони тут і залишаються :)

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Ви маєте рацію.
Світові еліти завжди формувалися й формуються за родоплеменним принципом. Тобто потрапити у їхнє коло можливо тільки через шлюб із членом еліти. Навіть не усі Президенти США належать до того вельми вузького кола.
Члени світової еліти непідсудні, вони живуть за власними законами. Одна із таких родин - Валленберги.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Те що для нас війна,для них просто театр воєнних дій та арени битв..(тобто щось на подобі розваги)..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

А може вони - темні друвіди? Чимось така непідступність мусить пояснюватися? Вони ніби є і в той же час їх ніби нема. Міцні мури, великі гроші - це не критерій. Тоді що?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...Члени духовної групи, як і будь-якої органічної множини, мають одночасно і життя особисте, і життя колективне – егрегоріальне..."

https://www.ar25.org/article/legenda-pro-vichne-zhyttya-nakopychennya-skarbiv-m-reryh.html

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

...
– А чи довго нам тримати шаблю в руці? — сумно запитав хтось у мене за спиною, коли змовкли крики.
– Доки є ворог, — сказала Грамота.
– Невже довіку?
– Всьому є кінець.
– Коли ж? Коли?
– Відповідь у ваших серцях. Доки в могили ховаєте славу свою, козаки, доти нерозривне вороже кільце…
...

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Стешенко.
0
Ще не підтримано

Цікава робота для пізнання Світу та Його Законів Буття...
Духовність (степінь відчуття людиною Духовного Світу) часто плутають з культурністю поведінки у суспільстві...

Маєте вже Реальний "Оберіг Щастя"? Для підвищення Духовності Людини, Гармонізації, захисту, підвищення IQ теж знадобиться у Житті!!!

Він з "+" Зарядом Козака-Характерника Ясновидця Діда Петра Утвенка, який варто роздавати бійцям (та й усім людям), бо дійсно допомагає гармонізуватися та отримати додатковий Божий захист і удачу (зменшення кількості смертей та аварій на дорогах, допомога здоров'ю тощо), не важкий (менше грама), легкий у використанні, видаються безкоштовно у Києві!..

На 02.09.2016 вже передано 1 356 766 шт.,- сТворено з друзями-волонтерами у допомогу людям (у т.ч. волонтерським групам для розповсюдження)...

Якщо не знайдете у найближчих волонтерів,- видаються у ДАР (БЕЗКОШТОВНО) виТвори "Оберіг Щастя" усім людям у Києві на Оболоні чи книжковому ринку Петрівки: 18 ряд 4 місце, 22 ряд 1 місце, 34 ряд 3 місце, 39 ряд 6-7 місця, 58 ряд 1 місце,...

Або ж висилаю Новою Поштою, якщо надаєте адресу найближчого до вас складу, № складу, ваші Прізвище та Ім'я, ваш моб.тел. для СМС з Нової Пошти...

Якщо є питання - пишіть, телефонуйте, уточнюйте наявність...
Мій моб. тел.: 050-311-38-33.

Це Реальна Допомога - дієвий Проект "ДРУГ" ВГО "ДАР", докладніше (інформація, інструкція):
http://www.duh.org.ua/#Jakor07

ПС:

Щоб я повірив що Ясновидець Дід Петро володіє потужною духовною силою, ДАРованою Богом,- у перший день знайомства заблокував мій автомобіль за 30 км від дому силою біострумів (думкою) - прийшлося повірити, бо це не іграшки, а рідкий Природний Феномен, який творив різні дива та Добро людям, допомагаючи ВсеВишньому наводити Лад на Землі!!! :) (Y)

ПС2:

Тут на моєму сайті:

http://www.duh.org.ua/
є
... [ "Попередження людям на 2016 рік!" Аналітична стаття (без паніки готуємося до війни) ... ] !!!!!!!

Розвідники зобов'язані людей попередити!..

ВолодиМИР СТЕШЕНКО ЧеМнО РекОменДуЄ ВивЧаТи ПРАВильнi Знання про ПриРОДу,

тому на сайті www.duh.org.ua є мудрі поради як стати здоровим, успішним, заможним!..

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

В назві статті присутній термін "шоста раса", який відсутній у тексті статті. Пропоную: або вилучити його з назви, або дати означення і пояснення в тексті. Тоді це буде виправдано.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав посилання на статті з новітнього расотворення. Дякую за нагадування!

Леонід Українець каже:
В назві статті присутній термін "шоста раса", який відсутній у тексті статті. Пропоную: або вилучити його з назви, або дати означення і пояснення в тексті. Тоді це буде виправдано.

Все, що робиться з власної волі, – добро!