Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що відбувалося в американських лікарнях під час ковідного терору – American Thinker

Категорія:

Світ:

Лікарні мають бути місцями, яким можна довіряти, щоб забезпечити комфорт і зцілення, коли ви є найбільш вразливі. Але ця довіра була зруйнована жорстокими протоколами лікування Covid, які, як стверджують критики, перетворили багато лікарень на пекло систематичних медичних вбивств.

8.jpg

Асоціації американських лікарів і хірургів (AAPS) - в боротьбі за життя та правду! Фото з сайту https://aapsonline.org
Асоціації американських лікарів і хірургів (AAPS) - в боротьбі за життя та правду! Фото з сайту https://aapsonline.org

Історії жертв були приглушені основними ЗМІ, але вони починають прориватися назовні. Наприклад, у Каліфорнії 14 сімей загиблих подали позови проти трьох лікарень, стверджуючи, що їхні близькі були вбиті за смертельним протоколом. Тим часом активістські організації, такі як «Protocol Kills», «FormerFedsGroup Freedom Foundation» та «American Frontline Nurses» збирають і документують історії родин загиблих про те, що сталося з їхніми близькими, коли вони потрапили до лікарні з надією на зцілення, а натомість були приведені до абсурдної мученицької смерті.

Мені дуже боляче читати їхні історії, які мають моторошну схожість, відчуття того, що ти потрапив у пастку високоорганізованого кошмару – відзначає Стелла Пауль (Stella Paul). Ритуал проходить передбачувані етапи: спочатку пацієнта ізолюють від сім'ї, яка не в змозі заступитися за свою близьку людину або контролювати те, що відбувається. Потім пацієнту ставлять діагноз Covid-19 або Covid-пневмонія, навіть якщо він потрапив до лікарні зі зламаною рукою. Потім їх змушують приймати ремдесивір, високотоксичний препарат, який убив 53 відсотки пацієнтів з лихоманкою Ебола, що мали нещастя його прийняти. Далі, згідно з каліфорнійським позовом, «їх підключають до апарату BiPap (штучної вентиляції легень) з високою інтенсивністю, що ускладнює їхнє дихання. Їхні руки часто зв'язані, щоб вони не могли відвести апарат BiPap від обличчя».

Я знаю, що читати це стає нестерпно боляче, але будьте зі мною до кінця, щоб увічнити пам'ять про страждання жертв. Поки пацієнти корчаться в агонії, до них приходять психіатри, щоб діагностувати у них збудження і заспокоїти їх. Тепер, накачані ремдесивіром, приспані ліками, які ускладнюють дихання під апаратом штучної вентиляції легень BiPap, і зв'язані кайданами, жертви позбавлені їжі, а інколи навіть води. Якщо вони спробують покликати на допомогу, то можуть виявити, що лікарня зіграла з ними злий жарт, розмістивши їхній телефон і кнопку виклику медсестри поза зоною досяжності. На останніх стадіях їх інтубують (інтубація (деколи ентубація) (від лат. in — всередину та лат. tube — трубка) — медична маніпуляція, що полягає у встановленні трубки в тіло крізь природні отвори – А.Г.). і вони повільно помирають на самоті, залишаючись гнити, перетворюючись на скелетний труп з пролежнями. Це що, Америка?

Майже неможливо збагнути масштаби цього морального колапсу.

Як лікарі та медсестри, які роками вчилися, щоб допомагати людям, раптом перетворилися на безжальних садистів, які керують насильницькими смертями? Як лікарні з місць зцілення перетворилися на камери жаху? На думку Асоціації американських лікарів і хірургів (AAPS), відповідь досить проста: гроші. Федеральний уряд стимулював цей протокол шляхом масових виплат лікарням.

AAPS пише: «Наша колись довірена медична спільнота лікарень і медичний персонал, що працює в лікарнях, фактично перетворилися на «мисливців за головами» за вашим життям». AAPS пояснює, що два надзвичайні закони уряду щодо Covid призвели до такої катастрофічної втрати життів.

Закон CARES, пакет стимулів на суму 2 трильйони доларів, був прийнятий у 2020 році з метою полегшити фінансовий вплив Covid на американські сім'ї. Він передбачав гігантські виплати лікарням для впровадження федеральних протоколів, що гарантувало масове поширення Covid. Він надав гігантські бонуси лікарням за впровадження федеральних протоколів щодо Covid, гарантуючи, що Covid буде масово діагностуватися та лікуватися за допомогою смертельних комбінацій ремдесивіру, апаратів штучної вентиляції легенів та інших летальних методів.

Тепер, коли цей смертельний протокол був куплений і оплачений, уряд подбав про те, щоб пацієнти та їхні сім'ї були безпорадними в боротьбі з ним. Центри послуг Medicare і Medicaid (CMS) надали лікарням винятки, що дозволили їм позбавити пацієнтів найважливіших прав. Ваша можливість давати інформовану згоду, приймати відвідувачів і бути вільним від ув'язнення на одинці із собою – зникла! Зникла, знищена одним магічним урядовим «виключенням».

Ці дії знищили здатність лікарів виносити незалежні судження, засновані на потребах пацієнтів, і перетворили висококваліфікований медичний персонал на роботів-вбивць, які підкоряються командам федерального уряду. Якщо ви хочете зрозуміти масштаби державного викачування грошей, ось дані AAPS про те, що включали в себе лікарняні виплати:

  • «Безкоштовний» обов'язковий ПЛР-тест у відділенні невідкладної допомоги або при госпіталізації для кожного пацієнта, який оплачується державою.
  • Додаткова бонусна виплата за кожен позитивний діагноз COVID-19.
  • Ще один бонус за госпіталізацію з діагнозом COVID-19.
  • 20-відсоткова бонусна виплата від Medicare на весь лікарняний рахунок за використання ремдесивіру замість таких препаратів, як Івермектин.
  • Ще одна, більша, премія лікарні, якщо пацієнт з COVID-19 перебуває на штучній вентиляції легень.
  • Більше грошей лікарні, якщо причиною смерті вказано COVID-19, навіть якщо пацієнт помер не безпосередньо від COVID-19.
  • Діагноз COVID-19 також передбачає додаткові виплати коронерам.

Сотні тисяч американців могли померти через ці протоколи, і ми терміново потребуємо розслідування цієї м'ясорубки. Хто розробив цей протокол, який заборонив безпечні препарати, такі як івермектин і гідроксихлорохін, і заохочував відомі токсини, такі як ремдесивір?

Хто забезпечував його дотримання? Чи отримували адміністратори лікарень особисту винагороду за участь у цій схемі? Чи були пацієнти незаконно позбавлені своїх конституційних прав і обмануті фальшивою медичною інформацією? Чому пацієнтам відмовляли в харчуванні та воді? Як персонал лікарні змушували підкорятися? Де грошовий слід? Хто підписався під цим? Розуміння того, що сталося в лікарнях, є ключовим моментом у вирішенні загадки Covid.

Уряд та його медіа-посіпаки створили величезну екосистему плутанини, маніпуляцій та штучно викликаної паніки, щоб змусити громадськість вітати жахливі локдауни та небезпечні експериментальні ін'єкції.

Лікарні були закриті для проведення планових операцій, що позбавило їх звичного доходу і змусило їх ще більше відчайдушно чекати на державні виплати. Хворих на ковід примусово помістили в будинки престарілих, що одразу ж призвело до загибелі тисяч немічних жертв і налякало громадськість стрімким зростанням кількості смертей.

Безпечні, широко використовувані препарати, такі як гідроксихлорохін та івермектин, були демонізовані, а дослідження були сфабриковані, щоб збрехати про їхню ефективність.

Лікарів і вчених, які намагалися говорити правду, звільняли, піддавали розслідуванням і цензурі. Чому?

Ми живемо в час історичних злочинів проти людства, що рясніють ЗВІРСТВАМИ, які колись були б немислимі в Америці. Ми ще не знаємо, скільки невинних людей було вбито в лікарнях під час Covid, але якою б не була ця цифра – деякі експерти оцінюють її в сотні тисяч – це занадто багато. Кожен з цих невинних померлих був чиїмось сином, дочкою, матір'ю, батьком, чоловіком, дружиною, другом.

В пам'ять про всіх безликих загиблих давайте на мить зупинимося і вшануємо пам'ять Грейс Шара, милої 19-річної дівчини з синдромом Дауна, яка померла 13 жовтня 2021 року в лікарні Святої Єлизавети в Епплтоні, штат Вісконсін. Грейс ввели смертельну суміш заспокійливих препаратів, і коли вона поринала в смерть, її сестра не змогла побачити її через озброєного охоронця. Її батьки благали медсестру врятувати її через Facetime (систему відеозв'язку), але їм сказали, що Грейс присвоєно код DNR (Do Not Resuscitate – Не реанімувати), хоча вони просили лікарів вжити всіх заходів для порятунку життя. Самотня, нічого не розуміючи й страждаючи від болю, Грейс повільно помирала, а її батьки дивилися на це через Facetime. Її батько, Скотт Шара, зараз судиться з лікарнею, щоб «прокласти шлях для тисяч інших сімей жертв, які подадуть подібні позови». Грейс любили. Хай пам'ять про неї буде благословенням і натхненням.

Наші інтереси: 

Розуміти всю мерзотність дій недобросовісних лікарів, які застосовували розроблені психопатами протоколи, що в результаті призвело до тисяч смертей невинних людей. Шахраї, пройдисвіти, безсовісні тварюки мають бути покарані за безчинства.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Таке враження, що США - країна найбільших мерзотників і найгеніальніших викривачів. Чому ж при всій своїй геніальності вони не зав'язали раніше з цим неподобством? Що, знову, як кажуть: "Шукайте, кому це вигідно?"
Що вже лишається робити Україні, яка в усьому тягнеться до найкращого - іноді аж до такого "найкращого", що вже в усіх "ковід головного мозку".

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Таке враження, що США - країна найбільших мерзотників і найгеніальніших викривачів. Чому ж при всій своїй геніальності вони не зав'язали раніше з цим неподобством? Що, знову, як кажуть: "Шукайте, кому це вигідно?"
Що вже лишається робити Україні, яка в усьому тягнеться до найкращого - іноді аж до такого "найкращого", що вже в усіх "ковід головного мозку".

Поки дихаю - сподіваюсь!