Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

"Ковідленд". Документальний фільм про фейкову пандемію та ковідну аферу. Частина 1 – Локдаун.

Фільм "Ковідленд" знятий відомим режисером Полом Віттенбергером та оповідачем Алексом Джонсом. Фільм створений, щоб вивести людей із трансу, побачити загальну картину та повернути наш світ до тями!

Великі корпорації планети заявляють, що вони використовують ковід-19 для великого перезавантаження та запровадження безготівкового суспільства. Правляча верхівка навмисно бреше і змінює історію.

Ковід-19 – це найбільше шахрайство, яке будь-коли нав'язували людству. Після так званої пандемії назавжди закрилися майже 100 тисяч малих підприємств (в США).

Страх є найпотужнішою силою, яка керує людськими діями. Страх переважає будь-яку раціональну думку.

У фільмі ви побачите свідчення багатьох медиків, які підтвердили, що проводилася політика доплат за ковідних хворих, а також недоцільне застосування апаратів штучного дихання, які вбивали пацієнтів.

Ігор Погасій (Igor Pogasiy), дай йому Боже здоров'я, зробив повне українське озвучення цій чудовій американській документальній стрічці. Фільм «Covidland: The-Lockdown». «КОВІДЛЕНД. Частина 1 - Локдаун» тепер можна безкоштовно переглянути на вільному від ютуб-цензури відео-сервісі Odysee

Дивіться фільм ТУТ

Читайте також: Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо)

Наші інтереси: 

Важлива інформація про ковідоістерію, зібрана докупи та проілюстрована. Дякую авторам фільму та українським перекладачам, які його переклали і озвучили!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи