Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Міжнародний кримінальний ковід-трибунал ближче, ніж здається – Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich), Німеччина

Німецький адвокат і співзасновник Слідчої комісії з Коронавірусу Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich) розповів подробиці та перспективи боротьби з ковід геноцидом. Він вважає, що введення так званих антикоронавірусних заходів привело світ до катастрофи, а так звана пандемія коронавірусної інфекції стала можливою завдяки безглуздим ПЛР тестам.

 

У зв'язку з цим він пропонує всім юристам світу, зайнятих підготовкою позовів щодо відшкодування збитків, не перевантажувати свої заяви зайвими деталями й бити тільки по ПЛР тестах: домагатися в судах визнання використання ПЛР тестів шахрайством.

Він також зазначив, що ймовірність перемоги в судах США набагато вища, ніж в будь-якій іншій країні світу включно з Європою. Чому? Тому, що судді в американських штатах обираються народом.

Райнер Фюльміх разом з іншими юристами збираються подавати в суд на Youtube i Google: корпорації не повинні вирішувати, яку думку може висловлювати людина. 

Три головні питанні, які розглянули німецькі юристи:

  • наскільки небезпечний вірус, з яким уряди усіх країн так сильно борються;
  • яку шкоду було завдано антикоронавірусними заходами (як у сфері охорони здоров'я, так і в економіці);
  • чи можна довіряти ПЛР тестам.

ПЛР-тести представляють найбільше шахрайство. Ці тести не здатні виявляти інфекцію. Єдине, в чому вони добре працюють, то це у створенні паніки. У стані паніки люди будуть робити все, що їм накажуть без зайвих питань.

У Німеччині не передбачений колективний позов. Ніде у Європі він не передбачений. Тільки у США і Канаді можна подавати колективний позов. Райнер Фюльміх співпрацює щодо цього питання з американцями, передусім з Робертом Кеннеді молодшим. 

 

 

7 жовтня ми вже подавали виступ Райнера Фюльміха, у якому він заявив, що ті, хто влаштував коронакризу, мають понести кримінальну відповідальність та компенсувати збитки

Тоді він доречно згадав про "пандемію" свинячого грипу 2009 року, в результаті чого були виготовлені та продані вакцини за секретними угодами. 

Нагадаємо, що 10 липня цього року він разом з іншими юристами створили у Німеччині комісію з розслідування коронавірусу і заходів карантину

Наші інтереси: 

Дуже важливо, що про коронавірусне шахрайство говорять юристи і що вони будуть судитися з брехунами, які протягом всього часу коронаістерії видаляють правдиву інформацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи