Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Німеччині створили комісію з розслідування коронавірусу і заходів карантину

Нам не потрібно боятися коронавірусу більше, ніж при звичайних епідеміях грипу. Тож чому були введені такі суворі заходи? Виглядає, що державні органи керують інсценованою "пандемією" коронавірусу, бо наукові дані показують, що для цього немає жодного підґрунтя. То ж кому це все вигідно? 

3 липня 2020 року в Німеччині розпочала роботу позапарламентська комісія з розслідування коронавірусу. На сьогодні вже було проведено декілька засідань за участю відомих лікарів, вчених, юристів і громадських діячів. З діяльність цієї комісії можна ознайомитися на їхньому сайті різними мовами.

Чому потрібний позапарламентський комітет з розслідування коронавірусної афери? Тому що урядові структури не подають правдиві дані та цифри, а лише таку інформацію, аби викликати страх людей, просто сумуючи випадки хвороби й не показуючи невідповідність між кількістю протестованих і фактично інфікованих людей. 

Єдине, що ми чуємо від уряду, – це заклик до вакцинації, хоча рівень смертності від коронавірусної інфекції не вище, ніж від грипу, а сама хвороба за даними багатьох міжнародних досліджень порівняна з хворобою грипу, каже доктор Бодо Шифман. 

"Ми маємо справу зі страшною зневагою, з якою ігноруються результати міжнародних досліджень, думки експертів з усіх областей, будь-то вірусологи, бактеріологи, епідеміологи або економісти. Їх просто не слухають. Мало того: їх називають брехунами, шахраями або прихильниками теорії змови, що, напевно, стане самим поганим словом 2020 року. Замість цього рекламується вакцинація, яка потенційно дуже небезпечна, вакцинація без медичної необхідності та очевидності. Понад те: в Німеччині вже недостатньо хворих, на яких можна було б перевірити цю вакцину. Це нова форма вакцинації – так звана РНК-вакцинація, яка, на відміну від попередніх щеплень, здатна змінити генетичний код людини і яка може завдати непоправної шкоди. І ось тут ми зобов'язані подумати про медичний принцип «не нашкодь» (nil no cere). 

Німецький чиновник «злив» звіт, що викриває коронавірусне шахрайство: «Це був глобальний фальшивий переполох».

Німецькі вчені розвінчали небезпечність останнього коронавірусу та адекватність введення через нього карантину

Нагадаємо, у 2009 році вже була "пандемія свинячого грипу", яка виявилася аферою ВООЗ. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що потрібно не боятися і не вірити на слово головним державним лікарям та іншим шмигалям, а слухати лікарів, які не купилися на істерію і не побоялися говорити правду. Рано чи пізно правда про "страшний" коронавірус має перемогти брехню, якою нас годували під час жорсткого локдауна, який, не соромлячись, назвали карантином. Не допустити продовження оманливих історій уряду про "погіршення епідемічної ситуації" і ручного поділу України на "коронавірусні зони".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи