Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи працюють локдауни і для чого вигадали фейк про безсимптомних хворих

Світ:

Доктор Майк Йедон (Mike Yeadon), незалежний британський консультант з біотехнологій, який має 32-річний досвід у науково-дослідних роботах з великими фармацевтичними підприємствами, включаючи Pfizer, пояснив, що для передачі вірусу необхідно, щоб інфікована людина мала 1) багато вірусів, 2) щоб в неї були симптоми, необхідні для виштовхування вірусу в зовнішнє середовище і 3) щоб поряд знаходилася людина, сприйнятлива до вірусу.

210421mikeyeadon.jpg

Доктор Майк Йедон (Mike Yeadon)
Доктор Майк Йедон (Mike Yeadon)

Щоб бути сильним джерелом вірусу, у людини має бути велике вірусне навантаження (viral load). Така людина буде почуватися хворою і буде сидіти вдома, може, лежати в ліжку, а якщо буде дуже хворою, то може бути в лікарні. Тому вкрай малоймовірно зустріти реально сильне джерело інфекції в громадських місцях, вважає д-р Йедон. Це – логічно.

При відсутності симптомів респіраторні віруси не є небезпечними для здоров'я. При збільшенні вірусного навантаження, коли воно не дуже велике, протягом короткого часу у вас можуть бути відсутні симптоми. Але неможлива ситуація, коли вірус атакує вашу респіраторну систему або системні органи, ви чините опір, і у вас відсутні симптоми.

При поширенні інфекції кількість контактів між здоровими людьми не має значення, важливо – це кількість заразних контактів. Тому для запобігання поширенню інфекції необхідно зосередити увагу на основних джерелах хворих і заразних людей з симптомами, сприйнятливих до вірусу: лікарні, будинки престарілих (care homes), домашні господарства. У всіх інших місцях ви не знайдете заразних людей із симптомами.

Уряд вирішив ввести локдаун, що обмежує як контакти між хворими та здоровими людьми, так і контакти між тільки здоровими людьми. Для обґрунтування обмеження контактів між здоровими людьми була впроваджена БРЕХНЯ про безсимптомну передачу (asymptomatic transmission) вірусу, коли люди без симптомів ковіду можуть заражати оточуючих.

Безсимптомна передача вірусу – це виняткова рідкість. Звичайно, були люди, які не знали, що у них вірус і тому змогли заразити інших. Але сама ІДЕЯ, що БЕЗСИМПТОМНА ПЕРЕДАЧА ВІРУСУ БУЛА важливою рушійною силою поширення епідемії – БРЕХНЯ; ми не знайшли жодного випадку безсимптомної передачі вірусу.

Надзвичайно мало заражень відбувається в громадських місцях, і саме тому локдаун не привів до якогось результату. Влітку 2020 року почали з'являтися публікації, що показують, що локдаун не призводить до змін у смертності.  До осені 2020 з'явилося вже близько 30 таких робіт. Але хтось продовжував фабрикувати БРЕХНЮ, а безжальна цензура атакує будь-кого, хто говорить не так.

Але дві речі не залишають сумніву:
1) ЛОКДАУН НЕ ДОПОМАГАЄ і 2) передача вірусу БЕЗСИМПТОМНО ХВОРИМИ – БРЕХНЯ. 

Наші інтереси: 

Викривати брехунів, поширювати правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Олено!

Постійно чуємо про небезпеку від безсимптомних.

Давно запитувала себе, як безсимптомні можуть заражати, якщо вони не хворіють... !?

Добре, що Mike Yeadon вивчив це питання, і вивів брехню на поверхню !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Олено!

Постійно чуємо про небезпеку від безсимптомних.

Давно запитувала себе, як безсимптомні можуть заражати, якщо вони не хворіють... !?

Добре, що Mike Yeadon вивчив це питання, і вивів брехню на поверхню !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !