Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Білл Ґейтс шалено збагатився на ковід-вакцинах, після чого заявив, що вони неефективні

Категорія:

Світ:

Засновник Microsoft Білл Ґейтс, який був одним з архітекторів Covid-істерії та мав найбільший вплив на катастрофічну глобальну політику щодо пандемії, нарешті визнав, що препарати мРНК, які він просував протягом двох років, є не більше ніж простроченим фармацевтичним сміттям. Ґейтс вклав значні кошти в мРНК-ін'єкції та отримав десятикратні прибутки від продажу акцій BioNTech.

23013101.jpg

Фото: Lowy Institute

Як пише The Defender, мільярдер, засновник корпорації Microsoft, виступав в австралійському Інституті Лоуі з доповіддю на тему "Підготовка до глобальних викликів: У розмові з Біллом Ґейтсом". Тоді він визнав:

"Нам також потрібно розв'язати три проблеми з вакцинами проти ковіду. Нинішні вакцини не блокують інфекцію. Вони не мають широкого спектра дії, тому, коли з'являються нові мутації, ви втрачаєте захист. І вони мають дуже коротку тривалість дії, особливо у людей похилого віку".

Такі заяви стали для декого несподіванкою у світлі багаторічної підтримки Гейтсом виробників вакцин та організацій, які просувають глобальну вакцинацію, а також його інвестицій у них. Однак вони стали останніми в низці подій минулих тижнів, які все частіше ставлять під сумнів, зокрема, вакцини проти COVID-19.

"Це – шахрайство": Інвестиції Ґейтса в мРНК-вакцини свідчать про "конфлікт інтересів"

Деякі аналітики та коментатори критикували Гейтса – але не через незгоду з його заявами, зробленими в Австралії. Натомість вони стверджували, що раніше він вкладав значні кошти в мРНК-вакцини, водночас заохочуючи глобальну кампанію з вакцинації проти COVID-19 і підтримуючи обов'язкову вакцинацію.

Виступаючи 25 січня в програмі "Rising" на телеканалі The Hill, співведучі Бріана Джой Грей (Briahna Joy Gray) і Роббі Соув (Robby Soave) обговорили заяви Гейтса. Спочатку Соув погодився з критикою Гейтса щодо сучасних мРНК-вакцин:

"Він дійсно влучно підмітив проблеми, з якими ми стикаємося: коротка тривалість захисту, незначний вплив на передачу випадків захворювання... відсутність масової користі для багатьох здорових і молодих людей".

Однак далі Соув сказав: "Білл Ґейтс був головним прихильником технології мРНК ... він був інвестором компанії BioNTech, яка розробила мРНК-вакцину для Pfizer".

"Ми трохи покопалися, – продовжив Соув, – і побачили, що він продав багато цих акцій за... який прибуток це принесло?"

"У 10 разів", – відповіла Грей. "Він інвестував 55 мільйонів доларів у BioNTech у 2019 році, і зараз вона коштує понад 550 мільйонів доларів. Він продав частину акцій... наприкінці минулого року, здається, за ціною понад 300 доларів, що стало для нього величезним прибутком порівняно з тим, коли він інвестував".

Потім Соув випустив критичні коментарі на адресу Гейтса:

"Прослідкуймо цю траєкторію: [Ґейтс] інвестує значні кошти в BioNTech, "мРНК-вакцини – це чудово, це – майбутнє", він говорить про терміни створення вакцини й про те, як ми можемо розробити її швидше, "можливо, нам доведеться зрізати деякі кути в питаннях безпеки"... Врешті-решт... продає її... заробляє величезні гроші... але тепер він каже: "Так, це добре, могло б бути краще, але що нам дійсно потрібно, так це спрей для дихання".

Соув мав на увазі заяву Ґейтса, зроблену під час його нещодавнього виступу в Австралії, одразу перед його зауваженнями щодо мРНК-вакцин, де він сказав:

"Ми думаємо, що на дуже ранній стадії епідемії у нас також може з'явитися речовина, яку можна буде вдихати, і це означатиме, що ви не зможете заразитися, блокатор, інгаляційний блокатор".

Грей порушила питання конфлікту інтересів між такими особами, як Ґейтс, які займають важливі посади у виробників ліків і вакцин, і витрачанням федеральним урядом великих сум грошей платників податків на придбання цих продуктів. Вона сказала:

"Це – шахрайство. Ці компанії витягують гроші, гроші платників податків, щоб оплачувати медичне лікування, яке не було призначене медичними працівниками і є менш корисним, ніж те, що ми вже маємо.

У той самий час, адміністрація Байдена відкриває свої двері, двері, що обертаються, для людей з різних галузей, таких як Джефф Зєнтс (Jeff Zients), який є новим керівником апарату Джо Байдена, який провів всю свою кар'єру в таких компаніях, інвестуючи в такі компанії, які переплачували уряду за виплати Medicare і Medicaid, точно переплачували. Це – величезне шахрайство, і воно неймовірно поширене".

Зєнтс раніше був "царем COVID" в адміністрації Байдена і публічно виступав за загальну вакцинацію.

Соув сказав, що заяви Гейтса і ширше питання конфлікту інтересів між прихильниками ліків і вакцин та федеральним урядом підтверджують твердження, які вже давно лунають з вуст "противників вакцинації та подібних до них". Він сказав:

"Те, що мейнстрім більше не питає його про конфлікт інтересів, викликає глибоке занепокоєння. Для людей, які скептично ставилися до цього аспекту діяльності Pfizer і розробки ліків проти COVID і яких таврували в засобах масової інформації як божевільних, антиваксів і тому подібне, я, чесно кажучи, думаю, що це питання важливе. Питання фармацевтичної корупції й людей, які просувають різні втручання, інвестуючи в отримання прибутку, повинно було б бути питанням, на якому б зосередилися ліві".

"Ми повинні бути більш прозорими щодо того факту, що люди, які впливають на те, якою буде урядова політика і що вимагатиметься від людей, що адміністрація Байдена намагалася вимагати від людей, щоб це було відомо. Хіба це не повинно бути відомо принаймні, коли на кону стоять сотні мільйонів доларів фінансових інтересів людей, які це радять?"

Журналіст-розслідувач Джордан Шахтель (Jordan Schachtel) у своєму блозі також виступив з різкими коментарями після заяв Гейтса в Австралії:

"Засновник Microsoft Білл Гейтс, який був одним з архітекторів Covid-істерії та мав більший вплив, ніж будь-яка інша людина, на катастрофічну глобальну політику щодо пандемії, нарешті визнав, що препарати мРНК, які він просував протягом двох років, є не більше ніж простроченим фармацевтичним сміттям.

Гейтс визнає, що ці вакцини неможливо пристосувати до варіантів (мутацій вірусу), що швидко розвивається. Їх термін придатності закінчується зі швидкістю світла, і вони не зупиняють передачу вірусу. І вони не працюють для єдиної частини населення, що знаходиться в зоні ризику".

Шахтель назвав неймовірним такий розворот людини, яка колись рекламувала уколи як ліки проти коронавірусу, посилаючись на попередню заяву Гейтса: "Кожен, хто вакцинується, не просто захищає себе, але й зменшує передачу вірусу іншим людям і дозволяє суспільству повернутися до нормального життя".

У 2021 році Гейтс назвав мРНК-вакцини "магічними", заявивши, що вони "змінять правила гри" протягом наступних п'яти років. Світ повинен прийти до норми завдяки вакцинам, запевняв Білл Гейтс.

В лютому минулого року Білл Гейтс попередив, що на нас чекає нова пандемія і це буде інший патоген. Але війна Росії в Україні вбила усі штами ковіду не тільки в Україні, а й у Європі...

Чому так відбувається? Про це у статті Політична зоологія: психопати і соціопати в ситуації глобальної кризи ­– повстання мавп (+аудіо).

Наші інтереси: 

Потрібно вивести на воду усіх тих психопатів, що заварили ковідну аферу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

А як же совість? А, в них же її нема. Він не знає, що це таке!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

А як же совість? А, в них же її нема. Він не знає, що це таке!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

"Засновник Microsoft Білл Гейтс, який був одним з архітекторів Covid-істерії та мав більший вплив, ніж будь-яка інша людина, на катастрофічну глобальну політику щодо пандемії, нарешті визнав, що препарати мРНК, які він просував протягом двох років, є не більше ніж простроченим фармацевтичним сміттям".

"Шахтель назвав неймовірним такий розворот людини, яка колись рекламувала уколи як ліки проти коронавірусу, посилаючись на попередню заяву Гейтса: "Кожен, хто вакцинується, не просто захищає себе, але й зменшує передачу вірусу іншим людям і дозволяє суспільству повернутися до нормального життя".

Як же це типово для психопатів - суперечити самим собі!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схожий на психопата. Він не розуміє, що верзе. Щойно визнав, що його "чудесні ліки" виявилися сміттям, і тут же говорить про нові "чудесні ліки", які треба буде не колоти, а вдихати. Такому "плюнь в очі, скаже – дощ іде".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Старі люди про таких як цей казали: "плете як небошка ногами" =)