Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова афера: Білл Гейтс попередив, що на нас чекає нова пандемія і це буде інший патоген

Світ:

Білл Гейтс повідомив, що "пандемія" коронавірусу пройшла гостру стадію і тепер загрожує лише людям похилого віку або з хронічними захворюваннями. Проте, нам варто готуватися до нового вірусу.

CNBC International TV виклало на своєму you tube каналі відео з безпекової конференції в Мюнхені (Munich Security Conference) під назвою "Пошук шляху виходу з пандемії" (Finding a way out of the pandemic), на якому виступив Білл Гейтс. 

В анонсі до цього відео CNBC International написали: "Йде так, як попереджала Всесвітня організація з охорони здоров'я: небезпечно вважати, що варіант ковіду Омікрон, через який у світі захворіли понад 420 мільйонів, ознаменує кінець найгострішої фази пандемії. Справді, агентство охорони здоров’я ООН нещодавно охарактеризувало умови в усьому світі як ідеальні для того, щоб з’явилося більше варіантів через понад два роки, як вірус оголосили надзвичайною ситуацією міжнародного значення у сфері охорони здоров’я".

А Білл Гейтс сказав: "Сам вірус, особливо штам під назвою "Омікрон", є своєрідною вакциною. На жаль, він краще справляється з виробленням колективного імунітету у людей у всьому світі, ніж ми з вакцинами", сказав він.

"Я сподіваюся, що хвиля захворюваності, викликана Омікроном, буде останньою гострою фазою пандемії", зауважив Гейтс.

Фокус опублікував матеріал, у якому виклав основні тези його виступу.

У багатьох регіонах світу ризик ускладнень у ході хвороби знижений, оскільки багато хто вже перехворів на коронавірус. Тому важкі симптоми, на думку Гейтса, виявляються у людей похилого віку, або тих, хто страждає на діабет або ожиріння.

Профіль смертності від Covid-19 відповідає профілю природної смертності

Він попередив про ще одну пандемію, закликавши чиновників усіх країн швидше реагувати на неї. При цьому Гейтс упевнений, що її причиною наступного разу буде інший патоген. Виробити вакцини та методи лікування до нього слід набагато швидше, ніж у випадку з COVID-19.

"Ми не зробили великої роботи над терапевтичними засобами під час пандемії COVID-19", зазначив бізнесмен. Наступного разу розробка ліків та вакцин має зайняти не більше ніж пів року.

З хороших новин Гейтс наголосив на тому, що в ході нових викликів вчені зможуть розробити нове покоління вакцин, які зможуть знищити не тільки коронавірус, а й цілі родини респіраторних вірусів, включаючи грип.

Крім того, в інтерв'ю німецькій газеті "Suddeutsche Zeitung" бізнесмен порадив урядам країн та інвесторам вкладати кошти у три напрямки: моніторинг можливих спалахів інфекцій, міжнародні дослідження щодо діагностики та лікування пацієнтів, а також розвиток систем охорони здоров'я.

Раніше мільярдер Білл Гейтс пророкував закінчення пандемії COVID-19 до літа 2022. На його думку, внаслідок застосування сучасних методів боротьби з коронавірусом, показники смертності можуть опуститися до рівня, як за сезонного грипу.

Наші інтереси: 

Вони вже відкрито нас попереджають про свою нову аферу. І знову ж таки: вакцини як панацея.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тварюки готують нову аферу. Розраховують, що знову спрацює перевірений шаблон.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тварюки готують нову аферу. Розраховують, що знову спрацює перевірений шаблон.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вони дійсно безсовісні і примітивні.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А уявіть собі, що більшість людей привчені всього боятися. Зрештою, це може виглядати зручніше: мовляв, "я не боюсь - я опасаюсь" (мовою оригіналу). І якщо навіть цій більшості байдуже, хто такий Біл Гейтс, вона про нього могла й не чути ніколи. Та все-таки це найперші, хто побіжить по чарівну "пігулку", чи рятівний "укольчик", бо вважатимуть це проявом здорового ґлузду. Й щиро не розумітимуть, аж до ненависті, тих, хто не захоче "лікуватися".

Поки дихаю - сподіваюсь!