Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прокламація рейхсканцлера Адольфа Гітлера для армії від 1 вересня 1939 року

Світ:

«Я розраховую, що кожен солдат, вірний вічним німецьким військовим традиціям, буде завжди пам'ятати, що він є представником націонал-соціалістичної великої Німеччини. (Адольф Гітлер, 1 вересня 1939 р.)


Польська держава відмовилася від мирного врегулювання конфлікту, як хотів цього я, і взялася за зброю. Німці в Польщі піддаються кривавому терору і виганяються з їхніх будинків. Кілька випадків порушень кордону, які нестерпні для великої держави, доводять, що Польща не має наміру з повагою ставитися до кордонів Імперії.

Щоб припинити це безумство, у мене немає іншого виходу, крім як відтепер і надалі силі протиставити силу. Німецька армія буде битися за честь і життя відродженої Німеччини без коливань. Я розраховую, що кожен солдат, вірний вічним німецьким військовим традиціям, буде завжди пам'ятати, що він є представником націонал-соціалістичної великої Німеччини.

Хай живе наш народ і наша Імперія!



Джерело:

Володимир Федько. АДОЛЬФ ГІТЛЕР: Погляд з Третього Тисячоліття (Роман-мозаїка: Дати. Події. Думки. 1889 – 2019). – Київ: Військово-історичне товариство «СПАДЩИНА».


Наші інтереси: 

МИ повинні знати всю правду про історію ХХ століття.

І це не ідеологічна битва, а щире бажання знати правду!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи