Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Процес введення санкцій проти РФ тільки починається, - Держдеп США

Після того, як Мінфін США опублікував так званий "кремлівський список", процес введення санкцій проти РФ тільки починається, заявив високопоставлений представник Держдепартаменту США під час телефонного брифінгу.

"29 січня, не було визначено як дедлайн для заходів, описаних в розділі 231 (Акту протидії противникам Америки через санкції, CAATSA). Це не кінцевий термін для введення санкцій, насправді - це тільки початок", - підкреслив політик.

Представник Держдепу підкреслив, що після цього адміністрація може почати введення санкцій проти осіб, що беруть участь в угодах з розвідувальним і оборонним секторами уряду РФ. За його словами, це станеться, як тільки адміністрація прийме відповідне рішення з урахуванням затвердженого закону.

"У результаті наших дій, що проводяться в глобальному масштабі, ми змогли запобігти укладенню потенційних угод на суму в кілька мільярдів доларів. І це - справжній успіх, реальні гроші, і це реальне зменшення доходів, які не отримає Росія", - зазначив політик.

Раніше міністр фінансів США анонсував нові санкції на підставі "кремлівського списку".

Нагадаємо, що Міністерство фінансів США опублікувало "кремлівський список", передбачений новим законом про санкції проти російських олігархів і людей з близького оточення президента РФ Володимира Путіна. Вашингтон поки вирішив відмовитися від нових обмежень, і потрапляння в ці списки не означає обов'язкове введення санкцій щодо їх фігурантів. Тим не менш, деякі російські олігархи через лобістів у Вашингтоні намагалися не потрапити в цей список.

Перший заступник голови Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров вважає, що включення в "Кремлівський доповідь" мінфіну США фактично всього російського керівництва означає розрив відносин між Росією і США.

Усього до списку потрапили 210 імен — 114 чиновників і 96 бізнесменів.

Серед фігурантів списку — голова адміністрації президента Антон Вайно, прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков, спікер Держдуми В'ячеслав Володін, спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова "Роснєфті" Ігор Сєчін, голова "Газпрому" Олексій Міллер, голова ФСБ Олександр Бортніков, підприємці Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Євген Касперський, Сулейман Керімов.

Президент Росії Володимир Путін назвав так званий "кремлівський звіт" США "недружнім актом".

"Кремлівська доповідь" складена відповідно до закону Про протидію противникам США за допомогою санкцій, який був ухвалений у Сполучених Штатах влітку 2017 року. Санкції було посилено через тривалу агресію проти України, а також через втручання в президентські вибори в США 2016 року.

Наші інтереси: 

Цінуємо підтримку США у боротьбі з агресором.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На мій погляд, треба цей документ (список) опублікувати на нашому сайті!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На мій погляд, треба цей документ (список) опублікувати на нашому сайті!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гарний результат!

Цитата:
"У результаті наших дій, що проводяться в глобальному масштабі, ми змогли запобігти укладенню потенційних угод на суму в кілька мільярдів доларів. І це - справжній успіх, реальні гроші, і це реальне зменшення доходів, які не отримає Росія".

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Цитата:
«Якщо говорити про так званий «кремлівський список», то це не санкції. Ну а ті санкції, які вводилися раніше, на жаль, поки що не було досягнуто основних цілей від них»

Цитата:
«У них позитивне сальдо торгівельного балансу, також у них зростають валютні резерви. І в цілому, хоч і повільно, але у них росте виробництво. Тому розраховувати на те, що санкції зруйнують російську економіку не варто. Це хибна думка. Санкції російську економіку не зруйнують. Можливо потрібно застосовувати якісь інші міри», – наголосив в ефірі програми Vox populi (19.15 – 20.00 на телеканалі ZIK) міністр економіки України у 1997-1998 роках Віктор Суслов.

Відео

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Таке враження,що американці отримують задоволення від своєї гри із кремлівською "елітою",показуючи хто в хаті господар.

Вірю в те, що розумію.