Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Працівники «Медтехніки» масово не бажають вакцинуватися від Ковіду

Світ:

Є підозра, що подібне ставлення до щеплення по всій Україні. Люди зберігають здоровий глузд.

Цікаву інформацію повідомляє у своєму фейсбуці власник мережі магазинів медичних товарів «Медтехніка» Олексій Давиденко.

Не так давно він провів опитування серед працівників своїх магазинів на тему, чи вакцинувалися вони від Ковіду або чи збираються це зробити. Результат його вразив. 72% не збираються колоти собі ковідну вакцину. Ще 10% не визначилися. Ще раз: в медичній фірмі 72% працівників не збираються вакцинуватися.

Ну а далі він пише, що вакцинується сам разом з дружиною та дітьми (!). І пише про те, як буде матеріально заохочувати тих своїх працівників, які вакцинуються та пред’являть паспорти вакцинації.

А от тут виникають питання:
- А ті, хто вже перехворів (по-справжньому або «безсимптомно») – їм теж треба вакцинуватися? Адже вони вже мають антитіла, і щеплення їм буде потрібне тільки для отримання заохочувальних грошей, проте не матиме медичного сенсу.
- Що робити з тими, хто все одно не бажає щепитися? Будуть розділяти колектив на окремі, дистанційно відокремлені групи щеплених і нещеплених?
- Які гарантії/компенсації передбачені для тих, у кого будуть ускладнення після щеплень?
- А що робити, якщо переважна більшість  все одно не захоче вакцинуватися?

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями навколо коронабіснування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

82% співробітників компанії виявилися розумнішими або, принаймні, чеснішими, ніж її керівник. Якщо він вирішив прогнутися під рептилоїдів, то це його не врятує.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

82% співробітників компанії виявилися розумнішими або, принаймні, чеснішими, ніж її керівник. Якщо він вирішив прогнутися під рептилоїдів, то це його не врятує.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Спілкуючись із хуцпістами, мушу визнати їхню "упоротість" - допоможіть підібрати інше слово, якщо я бовкнув щось не те. "Логіка" така: якщо людина не вакцинується - отже, вона прихильник якоїсь "нетрадиційної медицини", а оскільки про нетрадиційну медицину майже всі хуцпісти знають викривлено, то ти й дізнаєшся про себе, що, виявляється, п'єш сечу з метою профілактики. З подібною позицією лишається хіба що миритися - такі люди не доросли до вищих матерій на кшталт Живого Слова, й схоже, ніколи не доростуть.
З іншого боку - яка користь у тому, щоб їх переконувати? Жодної. Але серед них треба готуватися до яких завгодно закидів.

Поки дихаю - сподіваюсь!