Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Помпео: Ключовий пріоритет США – підтримка України у протистоянні агресії Росії

За підсумками зустрічі держсекретаря США Майкла Помпео з німецьким державним керівництвом, американський Держдеп назвав одними з ключових спільних пріоритетів підтримку України й протистояння агресії РФ.

pompeo.jpg

держсекретар США Майк Помпео

Про це йдеться у повідомленні Державного департаменту США, поширеному на офіційному сайті, повідомляє zik.

«Державний секретар Майкл Помпео провів учора зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, щоб обговорити ключові спільні пріоритети, включаючи підтримку України й протидію російській агресії», – наголошується в повідомленні.

Повідомляється також, що сторони обговорили посилення загроз з боку іранського режиму в регіоні й необхідність протидії ракетній активності Ірану та його агресивних дій. Крім того, йшлося про зусилля з політичного врегулювання в Афганістані, де обидві сторони підтримують справжній внутрішньополітичний діалог та переговори як ключовий елемент мирного процесу.

31 травня відбувся перший візит державного секретаря США Майкла Помпео на цій посаді до Німеччини, де він провів зустрічі з міністром закордонних справ країни Гейко Маасом і федеральним канцлером Ангелою Меркель. 

Наші інтереси: 

Підтримка України США продовжується.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи