Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Польська та Українська залізниці працюють над новим сполученням між Україною та Польщею

Світ:

Вже у середині червня поїзд Ковель − Хелм зможе вільно курсувати. Розвиток цього сполучення − черговий крок до Євроінтеграції та сприятиме максимально швидкому перетину кордону.

Про це повідомила Львівська залізниця.


«Наразі, узгоджуються деталі графіку руху цього поїзду, зокрема, для зручних пересадок  на інші поїзди. Розглядається можливість пересадки з №667 Чернівці − Ковель, №97 Київ – Ковель,  №83 Одеса – Ковель, а зворотно із Хелму пересадку на поїзд №98 Ковель − Київ та приміські поїзди, що відправляються із Ковеля ввечері. Окрім цього, працюємо з прикордонною та митною службами, узгоджуємо процедуру перетину кордону, щоб мати можливість потрапити у Польщу максимально швидко» − розповів Іван Груник – Директор регіональної філії «Львівська залізниця».

Нагадуємо, що з 23 грудня курсує поїзд із сполученням Київ – Львів − Перемишль. Прикордонний та митний контроль цього поїзду здійснюється під час руху та під час двох технічних зупинок. Проект залізничного сполучення Ковель − Хелм розробляється за аналогічною схемою.

Популярність залізничного транспорту серед подорожуючих до Європи зростає. За період курсування поїзд Київ – Львів − Перемишль вже перевіз 40340 пасажирів до Польщі і 25225 із Польщі до України. 

Наші інтереси: 

Збільшення можливостей подорожів, поглиблення економічного, в тому числі інфраструктурного співробітництва між Україною і Польщею.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи