Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Половина американців вважає, що у найближчі роки може початися громадянська війна

Категорія:

Спецтема:

Такі дані публікує Центр дослідження насильства (California Violence Research Center) Каліфорнійського університету.

Згідно з опитуванням 50,1 відсотка респондентів сказали, що вони принаймні частково згодні з тим, що громадянська війна відбудеться незабаром, тоді як 47,8 відсотка не погодилися з таким твердженням.

При тому 14 відсотків сказали, що вони «повністю» або «майже повністю» згодні з тим, що громадянська війна неминуча, тоді як решта 36 відсотків сказали, що вони частково згодні з таким твердженням.

Дві третини респондентів сказали, що існує «серйозна загроза» для демократії в країні, і майже 90 відсотків сказали, що для Сполучених Штатів «дуже» або «надзвичайно» важливо залишатися демократією.

Місяць тому інше опитування Yahoo News-YouGov poll показало, що майже половина американців вважає, що США «перестануть бути демократією» в майбутньому.

США наш стратегічний партнер і сьогодні є своєрідним маяком для тих країн, які будуть демократію. Тому такі дані є тривожним сигналом. Зараз я просто публікую ці тривожні цифри, а в одному з майбутніх матеріалів я  спробую розібратися з тим, хто і навіщо намагається штовхнути США до насильства.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США нашого стратегічного союзника.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи