Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Оприлюднено доповідь з доказами мільйонів смертей і серйозних побічних ефектів в результаті ін'єкцій проти COVID-19

Світ:

Доповідь на 52 сторінках з ілюстраціями, графіками, схемами та посиланнями на першоджерела розійшлася по всій Америці та світу. Багато журналістів назвали її бомбою, кинутою у розпорядників Big Pharma.

У вересні 2021 року з'явилася доповідь "THE VACCINE DEATH REPORT. Evidence of millions of deaths and serious adverse events resulting from the experimental COVID-19 injections" (докази мільйонів смертей і серйозних побічних ефектів в результаті експериментальних ін'єкцій проти COVID-19). Це дослідження було підготовлене доктором Зеленком у співавторстві з Девідом Джоном Соренсеном (David John Sorensen), американським фахівцем із журналістських розслідувань.

На першій сторінці доповіді читаємо: "Ми (автори доповіді – ред.) орієнтуємось лише на сучасні наукові факти та дистанціюємось від необґрунтованих заяв. Дані є зрозумілими та перевіреними. Вся подана інформація підкріплюється більш ніж сотнею посилань. […] Дані дозволяють говорити, що ми є свідками найбільшого у світовій історії організованого масового вбивства. Гострота ситуації змушує нас порушувати це критично важливе питання: чи зможемо ми піднятися на захист мільярдів невинних людей? Чи дозволимо, щоб міркування особистої вигоди домінували над законністю, і ми станемо співучасниками? Спільноти юристів у всьому світі готують позовні заяви для того, щоб покарати тих, хто працює на цей кримінальний порядок денний. Всім тим, хто ще на їхньому боці, ми говоримо: є ще час розвернутися і стати на бік правди. Будь ласка, зробіть правильний вибір".

Одне зі свідчень дала Джейн Доу (Jane Doe) – експерт CDC (центра з контролю та профілактики захворювань США), яка займалася виявленням зловживань та обманів у системі американської охорони здоров'я. Вона дійшла висновку, що кількість смертей від вакцинації, що фіксуються в системі VAERS, занижена як мінімум у 5 разів. Ось фрагмент письмових свідчень Джейн Доу, даних під присягою:

"За останні 25 років я розробила понад 100 різних алгоритмів виявлення шахрайства у сфері охорони здоров'я як у державному, так і приватному секторі. (…) Коли вакцина COVID-19 стала явно асоціюватися зі смертю та заподіянням шкоди пацієнтові, я почала схилятися до того, щоб спеціально розслідувати це питання. За моєю професійною оцінкою (…), кількість смертей, що відбулися протягом 3 днів після вакцинації, вища за ті цифри, які вказані в VAERS, принаймні в 5 разів".

Автори доповіді також згадують розмову Джейн Доу з відомим професором доктором Пітером Маккалоу (Dr. Peter McCullough), у якій вона не виключила, що заниження може бути навіть десятикратним.

Професор Валентин Катасонов у своїй статті "Бомба лікаря Володимира Зеленко" пише, що є джерело, згідно з яким система VAERS занижує дані на два порядки, тобто в 100 разів. Це документ 2009 під назвою Lazarus report. Дослідження, проведене організацією Harvard Pilgrim Health Care на замовлення Міністерства охорони здоров'я та соціальних служб США, показало, що приблизно 25% пацієнтів, які проходили амбулаторне лікування, зазнавали тих чи інших побічних наслідків медикаментів. Число «негативів», інформацію про які було повідомлено в FDA (фармацевтичний регулятор США), становило лише 0,3% від загальної кількості випадків.

Багато оцінок, що характеризують низький відсоток показу «негативів» на сайті VAERS, базуються на витоках, організованих добровільними внутрішніми інформаторами (whistleblowers), які працюють у компаніях-виробниках вакцин, медичних закладах і навіть обслуговують систему VAERS на федеральному рівні.

Компанія Moderna отримала 300 тисяч повідомлень про побічні ефекти після вакцинації протягом трьох місяців після запуску вакцини. Про це у серпні повідомив інформатор із фірми IQVIA, яка допомагає компанії Moderna здійснювати адміністрування вакцинації її препаратами. Ця цифра набагато вища, ніж кількість загальнодоступних звітів про побічні ефекти вакцини Moderna у федеральній системі VAERS. Moderna та IQVIA не відповіли на електронні листи з проханнями коментарів.

А ось ще гучніша історія, яка почалася з витоку, організованого внутрішнім інформатором, що працює в організації CMS (Centers for Medicare & Medicaid Service). Організація обслуговує національні програми медичного страхування Medicare та Medicaid. Анонімний інформатор із CMS у липні 2021 р. повідомив, що кількість летальних наслідків після вакцинацій від ковіду склала 48.465. Інформація представлена ​​у вигляді скріншотів даних із серверів Medicare. У статистику потрапили лише ті летальні випадки, що сталися у межах двох тижнів після уколу. Інформатор працює програмістом, має доступ до бази даних Medicare та Medicaid. 

У момент, коли стався цей витік інформації з CMS, на сайті VAERS було показано менше ніж 11 тисяч смертей, пов'язаних з вакцинами від ковід. В інформаційному блоці інформатора з CMS кількість смертей була в 4,4 раза більша.

Спочатку інформація інформатора з CMS була надана у розпорядження громадської організації «Американські лікарі на передовій». Потім вона була передана відомому адвокату Томасу Ренцу (Thomas Renz), який тоді ж (у липні) подав до федерального суду позов із вимогою провести розслідування щодо дезінформаційної діяльності федеральних організацій FDA та CDC, у веденні яких знаходиться система VAERS.

На одній із прес-конференцій Томас Ренц сказав, що є близько десятка різних систем, які повідомляють про смерті та побічні ефекти різних медичних препаратів уряду США. І вони дають об'єктивнішу картину, ніж система VAERS.

Наші інтереси: 

Рано чи пізно правда вийде на поверхню.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Волі Прагнучий.
0
Ще не підтримано

То що ж таке відбувається?.. Світовий геноцид? Але ж не всі люди однакові. Щось із цього хороше повинно вийти...Новий життєвий досвід навчить правильних людей виживати.

Коментарі

Зображення користувача Волі Прагнучий.
0
Ще не підтримано

То що ж таке відбувається?.. Світовий геноцид? Але ж не всі люди однакові. Щось із цього хороше повинно вийти...Новий життєвий досвід навчить правильних людей виживати.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я десь читав, чи чув, що подібна інформація ні в чому не переконає опонентів, бо вони вже давно все вирішили. Прихильників же переконувати не треба, бо вони про це вже знають, чи здогадуються.
Довести, що ковід і вакцинація - це афера, влаштована БігФармою, буде дуже складно, бо зараз усе перевернуте з ніг на голову, а достовірну інформацію вважають фейковою. А тим паче, що мишенята вже настільки налякані "статистикою смертності через ускладнення від ковіду", що будуть і надалі плакати й колотися, та все одно гризтимуть кактуси.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, Ви праві. Все перевернули з ніг на голову! Дуже шкода, що люди не хочутьчути правду.

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Крім опонентів та прихильників ще є ті, котрі вагаються. Для них і потрібна подібна інформація!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Небажання сприймати правду веде до швидкої смерті та великих страждань. Люди, які відкидають правду, просто вимруть. Вимруть, не залишивши нащадків. Тобто, без шансів на перевтілення. І, це буде найкращим доказом правоти тих, хто залишиться жити. Саме це і зветься "пляшковим гірлом еволюції". Або, в Добрій Новині це зветься Спокусою.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!