Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ООН пропонує унормувати соцмережі: завдають шкоди суспільству

Категорія:

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що треба створити нормативну базу для регулювання роботи соціальних мереж та поведінки користувачів. ООН більше нема чим займатися? А як же права людини, про які весь час говорив Гутерреш раніше?

19092601.jpg

Антоніу Гутерріш / REUTERS

"Платформи соціальних медіа, засновані на бізнес-моделі, яка монетизує гнів і негатив, завдають невимовної шкоди суспільству. Ворожі висловлювання та дезінформація поширюються. Наші дані купують і продають, щоб впливати на поведінку. Нам потрібна нормативна база, щоб це змінити", – написав Гутерреш в Twitter.

Нагадаємо, раніше цей кадр заявляв, що нездатність світу об'єднатись у боротьбі з COVID-19 створила велику нерівність, і закликав до термінових дій, включаючи податок на багатство, щоб допомогти фінансувати глобальне одужання від коронавірусу.

24 лютого Україна першою – за один день – видужала від коронавірусу, згодом видужали й інші країни. Але замість того, щоб виконувати свої завдання, ООН захищала агресивну Росію і переймалася вивозом з України зерна.

ООН стурбована, що Сомалі залежить від імпорту пшениці з України та Росії та хоче «покласти край цій чортовій війні».

ООН отримує мільярдні бюджети на своє існування від країн світу, які її фінансують, але не робить те, заради чого і була створена.

Ми писали ще у 2018 році, що ООН виродилася в якусь бутафорську структуру, а Рада Безпеки ООН стала однією з основних дестабілізуючих факторів сучасності.

У 2017 році 128 держав підписали декларацію на підтримку реформи ООН, яку запропонував Трамп. Але віз і нині там. Невже не видно бездіяльності ООН в російсько-українській війні?

Наші інтереси: 

ООН є абсолютно непотрібною (і навіть шкідливою!) структурою. Чому ООН не цікавилась українськими полоненими? Заявляючи про права людини з високих трибун, працівники ООН навіть не відвідали українських в'язнів, яких тримали в російських катівнях, і не подивилися, як там дотримуються права людини. Організації, які надавали гарантії безпеки захисникам Маріуполя, мають понести відповідальність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи