Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ООН не соромиться і захищає агресивну Росію: нібито РФ не порушила домовленості щодо вивозу українського зерна

23 липня The New York Times (NYT), посилаючись на свої джерела в Організації Об'єднаних Націй, написала, що залишається "незрозуміло", чи порушила Росія угоду про вивезення зернових з українських портів, коли обстріляла Одесу.

21041302.jpg

Генеральний секретар Організації Об’єднаних Націй Антоніо Гутерріш

Відповідаючи на запитання, чи порушили обстріли угоду, видання пише: "Поки невідомо. Незрозуміло, на що були спрямовані удари та чи торкнулися якоїсь зернової інфраструктури".

Неназвані джерела газети сказали, що Росія "не обіцяла уникати атак на частини українських портів, які не використовують безпосередньо для експорту зерна". Вона нібито могла скористатися лазівкою в угоді, "якщо поблизу були військові об'єкти".

Які саме там могли бути військові об'єкти, джерело не сказало. Ця стаття провокаційна, її передрукувала низка ЗМІ, на що звернув увагу Олег Ніколенко, віце-голова комітету ООН з інформації.

Нагадаємо, 19 травня редакція газети The New York Times опублікувала статтю, де заявила, що «американці незабаром можуть втомитися від України». У NYT вважають, що «Путін не відступить» і натякають, що «українській владі треба буде йти на компроміси».

Того ж дня в газеті La Repubblica з’явилася новина під назвою «Мир у 4 етапи»: італійський міністр закордонних справ Луїджі ді Майо презентував генсекретареві ООН Антоніу Ґутеррішу план, який, на думку Італії, може зупинити війну Росії проти України.

Наші інтереси: 

Нікчемна непотрібна організація, яка прогнила до самих основ, яка невідомо чим займається, а за 5 місяців війни так і не спромоглася допомогти Україні. Бо за це гроші не платять! Їх хвилює тільки українське зерно, щоб "врятувати голодуючих Африки", а з того гешефту отримати свій інтерес. Президент Трамп у свій час закликав генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша "почати ефективну і доцільну реформу" організації. ООН не виконує своїх функцій. Глобальна бюрократія користі не приносить!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи