Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новини Міжморя: Латвія підтримає реформування України у сфері сільського господарства, – МЗС Латвії

Спецтема:

Латвія підтримає Україну в процесі реформування, зокрема у сфері сільського господарства. Про це заявив міністр закордонних справ Латвії Едгаром Ринкевічсом в ході переговорів з главою Міністерства закордонних справ (МЗС) України Павлом Клімкіним, повідомляє прес-служба МЗС.

"Латвія готова підтримувати Україну в процесі реформ, насамперед у сфері сільського господарства", - заявив Ринкевічс.

Згідно з інформацією прес-служби, у зв'язку з цим важливе значення має ефективна реалізація проекту "Зміцнення системи консультацій для сільського сектора", що реалізується за сприяння латвійської сторони.

У свою чергу, Клімкін дав позитивну оцінку співпраці між країнами і відзначив позитивні тенденції в економічному розвитку, в тому числі зростання товарообігу за перше півріччя 2017 року.

Крім того, сторони приділили увагу узгодженню позицій щодо наступного саміту "Східного партнерства", який відбудеться в листопаді 2017 року в Брюсселі.

Також, латвійська сторона запевнила у своїй незмінній позиції щодо підтримки України в питанні територіальної цілісності, захисту суверенітету і протидії російській агресії.

Наші інтереси: 

Країни Балтії - союзники України, у яких є чому повчитись. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи