Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Найвищий помічник Зеленського критикує Захід через «втому від війни»

Категорія:

Світові лідери повинні підтримувати Україну, попри додаткові потреби, пов'язані з війною між Ізраїлем і ХАМАСом, заявив в інтерв'ю POLITICO керівник апарату Президента України. Він наполягає на тому, що Україна "ніколи не житиме в режимі замороженого конфлікту", і попереджає, що скарги на "втому від війни" відіб'ються на західних державах так само як і на Україні.

19092303.jpeg

Андрій Єрмак

Єрмак стверджує, що цей наратив є результатом російської пропаганди, спрямованої на послаблення рішучості союзників, оскільки війна між Ізраїлем і ХАМАС відвернула увагу від України та її війни з Росією.

Єрмак вважається ключовою особою, яка приймає рішення в команді Зеленського, і особистим другом Президента України, зазначається у статті POLITICO.

Щодо необхідності постійно підтримувати запаси снарядів та інших боєприпасів через союзників у США та Європі, він, однак, визнав, що виникають певні дефіцити. "Під час війни [виникає] багато дефіциту, і я думаю, що в наші дні неможливо покрити 100 відсотків ваших військ або отримати все, що вам потрібно, тому що війна є війна - вам завжди чогось не вистачає. Ось чому ми хочемо збільшити внутрішнє виробництво боєприпасів за підтримки наших союзників".

Майбутні переговори в США щодо посилення співпраці з метою зміцнення обороноздатності України й надання їй можливості розбудувати свою систему протиповітряної оборони будуть, за його словами, "дуже конкретними та практичними".

У статті POLITICO згадує, що колишній голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер нещодавно заявив, що Україна непридатна для членства в ЄС, оскільки вона "корумпована на всіх рівнях суспільства".

На це Єрмак відповів: "Я категорично відкидаю твердження, що Україна дуже корумпована. Такі виклики є в усьому світі, але чи не могли б ви навести мені приклад іншої країни, яка в умовах цієї жахливої війни проводила б реформи такого масштабу?".


Що відбувається? Про це у статті: Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)

Наші інтереси: 

Те, що політичне видання POLITICO написало окрему статтю про Єрмака, про щось говорить. Здається, у світі вже всі розуміють, хто керує Президентом України, і справді "втомилися від війни в Україні" під таким керівництвом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

іронія долі полягає в тому, що пізніше ми довідаємось про те, що єрмак є агентом ФСБ ....
Наразі очевидно лише одне: головнокомандувач Валерій Залужний іде по лезу бритви між підступними ворогами, зрадниками і невдячним народом ....

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

іронія долі полягає в тому, що пізніше ми довідаємось про те, що єрмак є агентом ФСБ ....
Наразі очевидно лише одне: головнокомандувач Валерій Залужний іде по лезу бритви між підступними ворогами, зрадниками і невдячним народом ....