Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

На лікарів активно полюють через те, що вони говорять про побічки від ковідовакцинації

Категорія:

Роберт Мелоун (Robert Malone), винахідник мРНК-вакцин, каже, що італійські ЗМІ затаврували його як «терориста», і попереджає, що на лікарів, які висловлюються, «полюють через медичні дирекції та пресу».

"Я буду говорити прямо. На лікарів, які відверто висловлюються, активно полюють через медичні дирекції та пресу. Вони намагаються делегітимізувати й усунути нас по одному. Це – не теорія змови, це – факт. Будь ласка, прокиньтесь. Це відбувається у всьому світі", – написав він.

 

 

 

 

Чому на нього навісили ярлик "терорист" в італійській пресі? Він розповів, що коли був у Римі на Міжнародному саміті, присвяченому COVID, він виступив за раннє лікування COVID-19 і запропонував трохи вдумуватися. Ось в чому полягав його злочин

 

 

 

 

 

 

 

Він зіткнувся з запеклою опозицією за своє твердження про те, що дітям не слід робити вакцинацію від COVID-19, а також постійно підкреслював стурбованість з приводу зв'язку вакцинації з ризиком міокардиту.

Міокардит є не єдиним великим побічним ефектом, пов’язаним з цими спайковими генетичними вакцинами. Ми вже знаємо про проблеми згортання крові. Ніколи не обговорюються побічні ефекти реактивації вірусу. І є багато інших.

 

 

 

 

А ось ще один цікавий поворот в цензурі: медичний журнал Нової Англії заблокував IP-адресу доктора Роберта Мелоуна, щоб запобігти його доступу до сайту. Це вказує на відчай психопатів, які прагнуть викорінити будь-яку опозицію, особливо тих експертів, які мають повноваження зруйнувати їх наратив. 

Ми нещодавно подавали інтерв'ю з лікаркою Валентиною Кисельовою, яка розповіла про те, як готують теперішніх лікарів у медичних навчальних закладах. Вона також розповіла, як з'явилася сучасна медицина, і як лікуються представники "вищого класу".

Наші інтереси: 

Поширювати правду та правдиву думку чесних лікарів. Вся офіційна медицина продалася ВООЗ і є слухняними гвинтиками. Або навіть не продалася, а є корисними ідіотами, які роблять те, що їм написали в протоколі. Запитайте когось з теперішніх лікарів, що вони знають про ВООЗ. Які цілі ВООЗ, коли та для чого була створена ця світова організація? А також запитайте про джерела фінансування ВООЗ. Що корисного зробила ця організація? Чи знають вони, що окрім вакцинації по всьому світові проти усіх можливих хвороб вони нічим не займаються. Колись вони вже прокололися зі свинячим грипом. Але чомусь про це забули або не хочуть згадувати. Чому не хочуть згадувати? Здогадайтеся з двох раз. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи