Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Вся фарма отруйна: про підміну понять та пандемію як медійне, а не медичне явище

Світ:

Як лікування підмінили ліками. Російська лікарка та експерт з питань біоетики Валентина Кисельова розповіла, як з'явилася сучасна медицина, як лікуються представники "вищого класу", як відбувається вичавлювання альтернативних медичних підходів і чому "медицина Рокфеллера" захопила майже весь світ. В чому полягає головна таємниця медичного "прогресу"?

Алопатія — напрямок в медицині, оснований на застосуванні ліків, коли прибирають симптоми, а не причини хвороби. Алопатія використовує виключно фармацевтичне (а тепер вже й технологічне) рішення. 

Фонд Рокфеллерів ще на початку минулого століття дуже агресивно й активно взявся за медицину. Предки Рокфеллерів продавали зміїну олію (snake oil) та інші отрути, пропонуючи їх для лікування. Тоді вони зрозуміли, що таке лікування породжує нові хвороби, отже на такій "медицині" можна постійно заробляти. Девід Рокфеллер зрозумів, що за такою медициною економічне та фінансове майбутнє. 

Щоб забезпечити постійні продажі ліків, вони взялися за освіту. До речі, мало хто знає, що фонд Білла та Мелінди Гейтс був створений за підтримки та фінансування Рокфеллерів. Були створені наукові інститути, що займаються саме фармацевтичним напрямком. 

Вся медична освіта була зведена до ліцензування медичних спеціалістів, які б відповідали завданням фармацевтичної медицини та обслуговували Біг фарму.  

Нас привчили до думки, що тільки сучасна фарміндустрія та сучасні технології здатні вилікувати найстрашніші хвороби, побороти епідемії й таке інше. Але зараз у нас епідемія онкологічних захворювань! 

Лікарка вважає, що наш організм часто сам може впоратися з якоюсь хворобою. Якщо в організм постійно втручатися й агресивно його лікувати хімією в разі виявлення якоїсь проблеми,  ми не можемо знати наслідків та передбачити, як відреагує організм. Тобто так звана рання діагностика має на меті одразу підсадити пацієнта на ліки.  

 

 

Наші інтереси: 

Шукати відповіді на питання, які від нас приховують.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи