Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мітинг проти коронавірусної брехні у Лондоні, Девід Айк закликав силовиків стати на бік людей, а не психопатичних урядів

Минулими вихідними понад 15 тисяч людей зібралися на Трафальгарській площі у центрі Лондону. Мер Лондону пакистанець Садік Хан різко засудив акцію, адже, за його словами, великі скупчення людей погіршують ситуацію з коронавірусом. І все б нічого, тільки два місяці тому цей лицемір підтримав марші Black Lives matter у Лондоні.

На це звернула увагу Зентропа Україна, а також  на те, що останнім часом на Британських островах все частіше відбуваються акції проти карантину. Минулого місяця понад 10 тисяч людей вийшли на протест у тому ж Лондоні. А пару тижнів тому в Ірландії відбулася вкрай характерна для сучасної Європи подія: громадяни вийшли на протест проти обов’язкового носіння масок, і на них напали... антифашисти.

На останній акції у Лондоні британці порадували рядом креативних та ідейно вірних плакатів і гасел, зокрема: "Скажи ні суспільству без готівки", "Краще медійне дистанціювання, аніж соціальне дистанціювання", "Гейтса до пекла" (англійською це звучить трохи краще, тому що це гра слів з прізвищем Біла Гейтса та словом "gate" - ворота), "Єдиний вірус - це ЗМІ", "Ні обов'язковій вакцинації", "Немає вакцини проти ідіотизму", "Ковід 1984" і т.д.

Явно видно, що демонстранти усвідомлюють, що їх марші – не стільки протест проти карантину, як протест проти спроб за допомогою карантину підготувати людей до позбавлення елементарних свобод. 

Ось, що пише The Guardian:

Поліція розігнала акцію протесту в центральній частині Лондона після того, як тисячі людей проігнорували їхні поради (які поради? - ред.) та демонстрували (незгоду) проти блокування, масових щеплень, обов'язкового носіння масок для обличчя та інших корнавірусних обмежень.Протест, організований агітаційними групами, в тому числі "Збережи наші права у Великобританії", був покликаний відзначити шість місяців з моменту прийняття закону про коронавірус, який надав уряду широкі повноваження вводити обмеження, що спрямовані на стримування поширення вірусу.

Протестувальники почали збиратися приблизно опівдні, і перший спікер заявив, що демонстрація має проходити мирно і що вона була попередньо обговорена з поліцією столиці. Однак близько 15:00 поліція побачила, що натовп людей "не дотримувався умов оцінки ризику і загроз перенесенню вірусу", і наказала протестувальникам покинути площу. Поліціянти хотіли захопити звукову систему трохи раніше 15:00 і застосували палиці проти демонстрантів, в результаті чого декілька протестувальники зазнали травм голови з видимими ознаками кровотечі.16 людей було заарештовано "за різні правопорушення". Поранення отримали дев'ять поліцейських.

Після цього багато протестувальників переїхали до Гайд-парку, але поліція заявила, що у них не було дозволу бути в такій кількості і о 16:30 десятки офіцерів поліції почали атакувати новоутворені натовпи. Незабаром поліція оголосила це незаконним зібранням. Це сталося відразу після того, як Девід Айк виступив із запальною промовою у верхній частині сходів, що веде до Національної галереї, закликаючи людей зняти маски та прийняти свободу. Він закликав поліціянтів та військових всього світу стати на бік людей, а не "психопатичних" урядів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Протестувальники кричать: "Ганьба!" 

Пірс Корбін, один з організаторів та брат колишнього лідера лейбористської партії Джеремі Корбін, також виступив перед людьми на Трафальгарській площі і відзначив: "Жодного виправдання блокування та ковідних правил немає, вони є цілковитим обманом! Швеція пройшла це краще без блокування. Маски – це божевілля, це все одно, що просити муху не пролітати через паркан, це глупота. І ми знаємо, що дистанціювання – це просто глупо..."

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що настав час великого протистояння: багато людей готові протестувати проти брехні і нав'язаних безглуздих обмежень. Водночас є дуже багато тих, хто повірив у страшний "смертоносний" вірус: вони не готові миритися з руйнуванням їхньої картинки світу і несвідомо пручаються тому, щоб прийняти факти й аргументи, що викривають цю глобальну аферу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Oxford Students Stand For Racism

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Oxford Students Stand For Racism

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що депутатів ніхто ще не переобирає. Хоча, потрібно. Потрібно, аби відмінили ці, дуже шкідливі для суспільства, закони. Закони, що грунтуються на хуцпі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!