Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Берліні та Лондоні пройшли велелюдні мітинги проти коронавірусних обмежень, диктатури і брехні

"Маски – це намордники", "Коронавірус – це обман", "Ні обов'язковій вакцинації". Такими були гасла мітингувальників, які зібралися на Трафальгарській площі в Лондоні 29 серпня. У столиці Німеччині Берліні також зібралися тисячі людей, щоб взяти участь у марші проти коронавірусних обмежень під назвою "Зібрання за свободу". 

20083007.jpg

Трафальгарська площа. Лондон. 29.08.20. Фото: thetop10news

Противники обмежень, запроваджених через COVID-19, не вірять у користь 5G і вважають загрозу коронавірусної хвороби перебільшеною, а карантин – порушенням прав і свобод людей. Протестувальники у Лондоні стояли з плакатами проти соціального дистанціювання, примусового носіння масок і вакцинації від коронавірусу, повідомляє Daily Express.

Люди почали збиратися на Трафальгарській площі близько опівдня, а потім пішли до Парламенту, щоб висловити свою незгоду із заходами, запровадженими проти так званої пандемії.

Мітинг у Берліні. Фото: Die Welt.

На марш у Берліні 29 серпня за офіційними даними вийшли приблизно 40 тисяч людей. Демонстранти зібралися на Фрідріхштрассе, Унтер ден Лінден та біля Бранденбурзьких воріт, щоб пройти маршем "Зібрання за свободу". Учасники з’їхалися з різних регіонів Німеччини. Вони тримали банери із написом "Ми – люди", "Все брехня", "Зупиніть коронабезумство", "Припиніть коронадиктатуру" і закликали до відставки федерального уряду та скасування коронавірусних правил.

Мітингувальники не дотримувалися соціальної дистанції та були без масок, зауважує німецьке видання Die Welt. Поліція закликала людей одягнути маски й декілька разів загрожувала розгоном демонстрації.

Врешті поліція Берліна припинила акцію, повідомляє DW.

На демонстрацію пришли також представники праворадикальних рухів і організацій. Вони несли прапори з зображенням германського імперського орла. Серед учасників були помічені прихильники президента США Дональда Трампа.

Наші інтереси: 

Німці та англійці демонструють приклад непокори абсурдним правилам, нав'язаних їхніми урядами, які під виглядом турботи про здоров'я обмежують права і свободи громадян. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коли у Києві.Львові по всіх областях пройдуть такі акції Хоч би одна партія виявила таку ж ініціативу

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коли у Києві.Львові по всіх областях пройдуть такі акції Хоч би одна партія виявила таку ж ініціативу

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

мій собака відмовляється вдягати намордника

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано