Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Міні дім

Архітектори і студенти міського дизайну (?) допомогли створити повністю функціональний мінімал-хаус побудований з використанням технології друку 3-D

3dhouseprojectionscreenmid.jpg

Мікродім молодого фахівця обладнаний всім необхідним.
Мікродім молодого фахівця обладнаний всім необхідним.

Опубліковано 30 червня 2014

Ліжко. Кухня. Місце для розвалившись і дивитися телевізор. Повний санвузол. Місце для зберігання.Такі типові мінімальні вимоги до квартири людини. Тепер уявіть собі, все це упаковано в менш ніж 50 квадратних футів в портативному структуру, що ви можете "побудувати" в один день.

3D роздруковані будинок і Ебнер

 Цей мінімал-хаус розроблений аспірантів Каліфорнійського університету архітектури і професор міського дизайну 3M FUTURELAB студії Пітера Ебнер є одним з найбільших житлових структур, створених з використанням 3-D друку. UCLA 3M FUTURELAB

 

Це було те , що третій рік майстер архітектури студентів Каліфорнійського університету в  3М FUTURELAB  була поставлена ​​задача створити всього за 10 тижнів в минулому навчальному році.Завдяки 3-D технології друку, прототип microhome майбутнього варто сьогодні.

З базою вимірювання приблизно 7 футів в ширину, 7 футів і стоїть високо 11 футів, чотири тонни темно-сіра структура, яка була задумана як дві половинки закритою оболонки, це було, коли він був надрукований найбільше місце проживання будь-коли створених за допомогою 3-D принтер. І хоча минуло марафон робочих днів для команди до проектування, фактичне друкування microhome взяв всього пару днів.

"Тривимірна друк змінює парадигму архітектури," сказала Джулі Мітхун, який нещодавно закінчив магістра архітектури я програма  в Лос - Анджелесі. Мітхун був одним з шести архітектури та міського дизайну студентів з Каліфорнійського університету і дев'ять студентів інженерного факультету з Університету Хаддерсфілд і з Технічного університету / Hochschule München в Мюнхені, Німеччина - який брав участь у мюнхенській 3M FUTURELAB, яка проходить щоосені чверть. Інші студенти UCLA були Саша Geisler, Стефані Odenheimer, Huwayda Фахри і Тас Oszkay.

3M FUTURELAB, який був створений UCLA архітектури та міського дизайну запрошений професор Пітер Ебнер і спонсорується компанією 3М, почалося в 2009 році Ебнер хотів переосмислити архітектуру освіти і створити платформу, яка оспорюваний студентів працювати на стику архітектури, мистецтво, технології та суспільство, не тільки проектування будівель, а й взаємодії з інженерами, художниками, виробниками, письменників і дизайнерів по всій Німеччині і сусідніх німецькомовних країнах.

"Якщо ви хочете, щоб розробити щось нове, ви повинні працювати з різними областях техніки, наприклад, в аерокосмічній техніці, машинобудуванні, хімії ...", сказав Ебнер, які вирішили створити FUTURELAB в Лос-Анджелесі, тому що він вивчав архітектуру тут в якості студента в 1994- 5. У минулі роки FUTURELAB студенти працювали над проектами, пов'язаними з міським плануванням і розроблених будинків і офісів майбутнього.

Ебнер вибрав 3-D друку і портативні microhomes для проекту в цьому році, тому що вона відповідає місії компанії 3М FUTURELAB - використання технології для розробки рішення соціальних проблем, таких як полегшення переповненість в міських районах, які не мають достатнього доступного житла, при використанні меншої кількості матеріалів. В даний час, за оцінками, 50 відсотків молодих людей по всьому світу живуть самі по собі в містах, і цей відсоток буде рости. Менше, дешевше до будувати будинки, щоб люди могли в буквальному сенсі підібрати і упакувати в контейнер для зберігання і переміщення, як вони змінюють робочі місця мають привабливість.

Для того, щоб побудувати повністю обладнаний будинок, який буде відповідати всередині стандартного транспортного контейнера (портативність була вимога), студенти повинні були думати про все, як багатоцільовий або можуть бути приховані, коли він не використовується.

"Ліжко повинна була бути вище ванній; раковина повинна була перетворитися в ванну, "сказав Андреса Пардіні Maia, який також щойно закінчив в M.Arch. Я програма. "Стіл повинен був перевернути догори від стіни. Ми повинні були зробити речі багатофункціональний ".

Зберігання доступна під підлогою. В туалет можна скласти в стіну. Тільки під спальним палубі крихітний проектор, який показує телевізор або фільми на протилежній стіні.

Друковане мінімал-хаус 3-D був розроблений, щоб бути повністю обладнані для 21-го століття молодий фахівець.

 

Ебнер запитав студентів, щоб скористатися унікальними перевагами 3-D друку. "Ми сказали:" Давайте почнемо з самого початку думати про те, що 3-D друк дозволяє інтегрувати в способі, яким це не представляється можливим в традиційній конструкції? "

Інтеграція в 3-D друк набагато більше, ніж функції; за визначенням, це також утворюють. Весь будинок був створений за допомогою спеціального піску. В процесі друку, принтер, який належить партнеру по проекту Voxeljet, ліг ультратонкий шар за шаром, щоб створити готовий будинок, майже як зворотний ліплення. Після того, як апарат друкує всі верстви, будинок був викопаний з сипучого піску в друкованій ліжку, використовуючи щітки, стисненого повітря і вакууму.

"Причина 3-D друку цікавий тим, що ми намагаємося зменшити матеріал, який використовується як можна більше," сказав Мітхун.

Замість того, щоб зробити стіну з великою збірки деталей, що складаються з шарів сухої стіни, ізоляція, повітряні простори і, можливо, труби для води або опалення / вентиляції - велика частина цього зроблені з різних матеріалів - стіна друкується в одній частині з з одного матеріалу.

Для того, щоб побудувати сильну стіну з матеріалу, який буде зберігати тепло, студенти змоделювали інтер'єр стін нагадує внутрішню структуру кісток, які є пористими. Ці капілярні подібних отворів, що проходять через стінки допомогти в нагріванні і охолодженні. Після того, як будинок був надрукований, спеціальний пісок / клей нано-матеріал, який використовується для формування вливають в капіляри, щоб зміцнити структуру.

Студенти також імітував біології природного світу, щоб створити ефективну систему регенерації води. Для захоплення дощової води для використання у ванній кімнаті, студенти об'єднані криві черепашок і канавки в зовнішності кактуса.

"Що стало цікаво в процесі проектування не просто покласти всі ці функції разом, а тому, що ми повинні були використовувати один матеріал для всіх, ми повинні були змінити конструкцію дійсно простих елементів," сказав Мітхун.

Для того, щоб створити гнучкі bedsprings з того ж матеріалу, що використовується для стін, пружини повинні були бути дуже тонким. UCLA 3M FUTURELAB

Наприклад, щоб зробити м'яку "матрац" з того ж піску, що складається тверді стінки Maia розробили систему пружин, кожна нагадує вигнуту головку, ложки, які були трохи менше дюйма довжиною і з чергуються товщиною 1 -millimeter і 1,5-мм. Тонкість пружин дало їм гнучкість.

Maia, Мітхун і Ебнер сказав, що все хвилювався про завершення до кінця кварталу. Незважаючи на те клас повинен був зустрітися протягом восьми годин кожен будній день, це було 24/7 зусилля, щоб закінчити, вони сказали.

Навіть коли були надруковані дві половинки, студенти досі задавався питанням, чи буде це триматися разом. Хоча б вони надруковані моделі в 1/10 і 1/3 шкали, вони ще не друкуються в повному розмірі.

"Ми боялися, що, коли вони насправді повертати половинки в вертикальному положенні, він збирався якось зламати," сказав Майа. Структура чотири тонни була розроблена для друку з використанням набагато більш легку вагу пластика, але вони повинні були використовувати більш важкий пісок для прототипу.

Зрештою, вони були в змозі підняти половинки і показати їх мінімал-хаус. На жаль, незважаючи на його переносимість через транспортну тару, це було б занадто дорого, щоб відправити його через океан в Лос-Анджелесі, так що до сих пір проживає в Німеччині.

Ебнер стверджує , що, починаючи з 1920 - х років , коли введення сталевих конструкцій і залізобетонних Skylines перемалював з хмарочосами, архітектура стагнує технологічно попорівнянні з іншими галузями. Ебнер привів  1 927 фото подвійний будинок в Weissenhofsiedlung  Ле Корбюзьє, який показав машину і будинок.

"Якщо ви подивитеся на машину, це виглядає старомодно [в порівнянні] до дому", сказав Ебнер ", але зараз багато архітекторів досі дизайн подібних будинків, а тепер будинки виглядають старими і автомобілі перед новим будинки виглядають просунутими. Я хочу, щоб це виправити ".

Три-D друк революціонізувати архітектуру двома способами, сказав Ебнер. По-перше, процес виробництва одноступінчатий 3-D Друк могла б усунути "проблеми будівельного майданчика", коли окремі частини знайдені поламані, відсутні, неправильно розміру або неправильно зібраний. По-друге, 3-D друк може зменшити сировину, необхідну на половину або більше.

"Через чотири або п'ять років багато будинків на ринку буде 3-D надруковано," сказав Ебнер. "Я впевнений."

Джерело:  UCLA

 

Teaser Finished from Futurelab on Vimeo.

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи