Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 8

Лише півстоліття тому США були державою білих людей – без азіатів і гомосексуалістів

Категорія:

5 лютого 1917 року Конгрес США прийняв нову версію Закону про імміграцію, який передбачав заборону на імміграцію носіям анархізму, комунізму, злочинцям, людям з психічними й психологічними вадами (в тому числі гомосексуалістам) та накладав жорсткі обмеження на імміграцію азіатів й корінного населення Тихоокеанських островів.

В 1924 році вийшла нова версія закону, що зберігала схожі важелі контролю імміграції небажаних осіб, пише Рупор Білої Європи

Дивовижно, але потім  менш ніж за півстоліття білий істеблішмент США втратить жагу до життя власної раси, властиву білим американцям від моменту відокремлення від Британської Імперії; комуністи й анархісти диктуватимуть моду, гомосексуалісти стануть привілейованою верствою населення.


Історична довідка

Ухвалений у 1882 році Закон про виключення китайців забороняв китайцям в'їзд в Америку протягом десяти років. Через десять років – у 1892 році – дія закону було продовжено ще на десять років. А в 1902-му Конгрес заборонив китайську імміграцію на постійній основі. Закон був скасований тільки чотири десятиліття потому – в 1943-му році. Йшла Друга світова війна, а Китай був союзником США.

У 1921 році ухвалено Закон про квоти (Emergency Quata Act) – перший в історії країни імміграційний закон, що обмежує імміграцію. Вперше було названо річне обмеження на в'їзд – 309 тисяч на 1921-й фінансовий рік. Роком раніше Сполучені Штати прийняли 805 тисяч іммігрантів. І цим же законом вперше були встановлені квоти для іммігрантів з різних країн. Був обмежений в'їзд іммігрантів з Південної Європи (італійці) і Східної Європи (євреї) і розширено в'їзд з Північної та Західної Європи... Прийнятий через три роки новий імміграційний закон (Immigration Act of 1924) мав на меті ще більше обмежити в'їзд італійців та євреїв. Цей же закон практично скоротив до «нуля» імміграцію з Африки та повністю заборонив імміграцію з Азії та арабських країн.

Нова імміграційна ера настала в 1965 році з набранням чинності Закону про імміграцію та громадянство (Immigration and Nationality Act). Цей закон скасував систему квот і відкрив двері в США африканцям і азіатам. Він віддавав перевагу іммігрантам з необхідними в країні професіями та іммігрантам, у яких жили в США родичі. Ініціатором закону був сенатор-демократ Едвард Кеннеді, який запевняв, що закон не змінить демографію країни. «Наші міста не будуть поповнюватися щорічно мільйоном іммігрантів, – стверджував Кеннеді. – Етнічний склад країни не буде порушений». Прогноз сенатора виявився помилковим, і нині, через півстоліття після його прийняття, це ясно кожному. Демографія змінилася, продовжує змінюватися і до 2042-у році білі американці, що не зараховують себе до латиноамериканців, будуть у країні меншістю.

Джерело

Наші інтереси: 

Розуміти, що сучасні глобалістичні тенденції призведуть до вимирання білої раси. Писати правду і називати речі своїми іменами. Не потурати лицемірству і розуміти, що таке толерантність і "демократичні цінності". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи