Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 83
  • Переглядів: 90

Це війна між традиційною білою Америкою та мультикультурною Америкою – філософ Ерік Земмур (Франція)

Категорія:

Вибори в США є кульмінацією війни культури білих та міжрасової культури. На цьому наполягає французький філософ та письменник Ерік Земмур (Éric Zemmour). Демографія має безумовний вплив на США, оскільки переважна більшість мексиканців, негрів та азіатів віддають перевагу Демократичній партії.

20110502ericzemmour-1.jpg

Ерік Земмур (Éric Zemmour)
Ерік Земмур (Éric Zemmour), 1958 р.н., французький ультраправий журналіст, письменник, есеїст, редактор, колумніст, полеміст і політик.

«Окрім ідеологічних баталій і протиріч між Байденом та Трампом... весь цей рік в США тривала культурна війна феміністичного та Black Lives Matter рухів. Я вважаю, що це справжня культурна війна між традиційною Америкою – білою Америкою – і мультикультурною Америкою», повідомляє телеграм-канал «Рупор Білої Європи»  з посиланням на cnews.fr.

«Коли ми говоримо про насильство і зіткнення Трампа та Байдена, то очевидно, що на другому плані знаходиться гра демографії. Йдеться про життя чи смерть Білої Америки в боротьбі проти мультикультурної, расово змішаної Америки, яка хоче нав'язати свої нові правила, йдучи пліч-о-пліч в новому альянсі з усіма сучасними рухами на кшталт феміністичного».

Дані свідчать, що демографія має безумовний вплив на США, оскільки переважна більшість мексиканців, негрів та азіатів віддають перевагу Демократичній партії. Скажімо, на виборах президента 2016 року за Гілларі Клінтон, яка балотувалася від демократів, проголосував 91% негрів.

Частка білих в США стрімко зменшується. У 1960 році білі складали 88.6% населення Сполучених Штатів, а 2019 – уже 60%. Закон про імміграцію і громадянство 1965 року вкупі з драматичним зниженням рівня народжуваності білих призвели до сумної перспективи перетворення раси-засновника держави з більшості на меншість в недалекому майбутньому, якщо не будуть введені обмеження на імміграцію.

Брукінґський інститут у своєму звіті цьогоріч вказав на те, що частка білих скорочується навіть швидше, ніж це очікувалося.

Наші інтереси: 

Думати про майбутнє своєї нації та раси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Насамперед, автомат Калашникова та Трилійку в снайперському виконанні, як найдешевшу з досить ефективної зброї:) Ну, й Лахті, до купи.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Так, якщо білі люди не почнуть більше народжувати дітей, то на них чекатиме концтабір. Концтабір, в самому прямому сенсі цього слова.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
5
Середнє: 5 (1 голос)

На місці США я б вивчав досвід білих анклавів ПАР.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Насамперед, автомат Калашникова та Трилійку в снайперському виконанні, як найдешевшу з досить ефективної зброї:) Ну, й Лахті, до купи.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Дмитро Сало.
0
Ще не підтримано

Можливо хтось так і хоче але насправді це не так. Це війна гніву. Війна світобачень. Каїн і Авель.

Царство Боже в середині.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Шкода тільки, що Земур - за росію!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !