Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ковідоафера: Урсула фон дер Ляєн виплатила з євробюджету 320 млн фіктивній компанії свого чоловіка

Категорія:

В Італії було створено італійське відділення американської Orgenesis, яка не вела жодної діяльності. Однак, попри свою бездіяльність, компанія з незрозумілих причин змогла взяти участь у тендерах і навіть була відібрана у фіналісти серед сотень інших претендентів. Дарма, що не мала жодних  досягнень, а точніше – жодних ознак трудової діяльності.

22110301.jpg

У́рсула фон дер Ля́єн (нім. Ursula von der Leyen; 1958 р.н.), міністр оборони Німеччини у 2013–2019 роках; з 1 грудня 2019 року – президент Європейської комісії

31.10.2022 Lecourrier-du-soir.com обіцяв читачам повідомити новини щодо масштабного скандалу, викликаного конфліктом інтересів, в якому замішана голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн, чоловік якої, Гейко, отримав €320 мільйонів через компанію Orgenesis INC завдяки фінансуванню від інституції під керівництвом його дружини, пише відома в цій темі блогерка Анна ван Денскі (Anna Van Densky).

Справа, про яку кілька днів тому повідомив Lecourrier-du-soir.com, сколихнула італійський політичний клас і викликала особливий інтерес у журналістів, які хочуть привернути до нього увагу держави. €320 мільйонів, про які йдеться, стосуються фінансування проекту генної терапії у Падуанському університеті в Італії. Проект, частиною якого є американська лабораторія Orgenesis, що нею керує Гейко фон дер Ляєн, чоловік Урсули фон дер Ляєн. Саме він був обраний для солідного фінансування Єврокомісією.

Донедавна Гейко фон дер Ляйєн входив до наглядової ради цього амбітного проекту, у якому брали участь кілька інших лабораторій, під загальним керівництвом Pfizer. Але справа набагато скандальніша, ніж можна було б подумати, судячи з останньої інформації журналістів-розслідувачів.

Компанія Orgenenis Italy, яка була обрана для цього проекту і яка фінансується Європейською комісією, є філією лабораторії Orgenesis INC, що базується в Сполучених Штатах і очолюється Гейком фон дер Ляєн. З доступної на сьогодні інформації стає очевидним, що дочірня структура була терміново створена для отримання фінансування, хоча не вела жодної діяльності та, згідно з правилами, не могла претендувати на підтримку Єврокомісії, яка розпоряджається громадськими фондами, наданими країнами-членами ЄС.

Порушення очевидно: 14 січня 2022 року в місті Удіне в Італії було створено італійське відділення американської Orgenesis, яка не вела жодної діяльності. Однак, попри свою бездіяльність, компанія з незрозумілих причин змогла взяти участь у тендерах і навіть була відібрана у фіналісти серед сотень інших претендентів, попри те, що не мала жодних трудових досягнень, а точніше жодної трудової діяльності.

Отже, за підсумками розслідування італійських журналістів, компанія Orgenesis Italy була створена виключно для участі в цьому проекті, щоб отримати фінансування на суму €320 мільйонів.

У документальному фільмі, продемонстрованому 25 жовтня італійським MediasInfinity, журналісту вдалося поговорити з Росаріо Ріццуто, колишнім ректором Падуанського університету, який підтримував надання фінансування проекту чоловіка Урсули фон дер Лейєн.

На питання про цю справу відповідь була приголомшливою: "Ми не знали, що він був чоловіком Урсули фон дер Ляйєн. Ми дізналися пізніше". Отже, він заперечив очевидне існування конфлікту інтересів.

Наші інтереси: 

Бачимо, що в Європі також відбувається корупція. І ця корупція пов'язана саме з ковідоаферою, під яку пролобіювали тотальну ковідовакцинацію, на яку були виділені (і списані) величезні кошти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Таку тупу схему могли провернути тільки корпоративні психопати. Подібні розслідування тепер розгортатимуться як лавина, тому що психопати "зірвали різьбу". Буде багато цікавих і шокуючих викриттів. Як кажуть російські інтелігенти, запасаємось квашеними огірками і самогоном :) Шоу починається. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Таку тупу схему могли провернути тільки корпоративні психопати. Подібні розслідування тепер розгортатимуться як лавина, тому що психопати "зірвали різьбу". Буде багато цікавих і шокуючих викриттів. Як кажуть російські інтелігенти, запасаємось квашеними огірками і самогоном :) Шоу починається. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця особа очолювала міністерство оборони Німеччини у 2013–2019 роках. Тепер розумієте, чому нинішня німецька армія в такому ганебному стані?

Все, що робиться з власної волі, – добро!