Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Косяк за укол»: штат Вашингтон роздаватиме марихуану, щоб заохотити вакцинуватися від ковіду

Цього тижня Державна рада з питань спиртних напоїв та канабісу США заявила, що дозволить роздрібним торговцям канабісом надавати один косяк (самокрутка з марихуаною – ред.) дорослим споживачам, які зроблять вакцинацію проти COVID-19 у магазині клініки вакцинації (in-store vaccination clinic).

Програма є останнім стимулом для вакцинації в штаті, який днями досяг своєї мети, – вакцинував принаймні 70% дорослого населення. Губернатор Джей Інслі заявив, що досягнення цієї позначки дозволить усунути більшість обмежень, обумовлених коронавірусом, у всьому штаті, пише USA Today.

Хоча в штаті Вашингтон і досить високі показники вакцинації, проте останнім часом вони почали знижуватися і ініціатива "косяки за щеплення" є "останнім і вирішальним стимулом до вакцинації". Незвичайна соціальна акція триватиме до 12 липня.

Only one joint, good for people 21 years of age and older. Advertising is allowed. Тільки один косячок, добре для людей віком від 21 року. Реклама дозволена.

Раніше та ж рада прийняла рішення про безкоштовне надання коктейлів, вина або пива людям старше 21 років, які вакцинувалися від ковіду.

В інших штатах США по-іншому намагаються залучити людей до вакцинації. Наприклад, влада штату Огайо щотижня розігруватиме мільйон доларів серед вакцинованих від коронавірусу.

Наші інтереси: 

Стежимо за викрутасами шахраїв і паразитів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи