Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Континентальний блок: Меркель полетіла до Китаю дружити проти Трампа

Канцлер ФРН Ангела Меркель, вже одинадцятий за рахунком раз за час перебування її на посаді глави уряду, вирушила з візитом до Китаю.

До офіційної церемонії зустрічі з військовими почестями вона поснідає зі своїм китайським колегою, прем'єром Держради КНР Лі Кецяном.

«Ми хочемо зміцнити мультилатералізм. І це зіграє свою роль у нашій дискусії», - заявила канцлер напередодні візиту, який відбувається на тлі загострення відносин між США з одного боку та ЄС і Китаєм – з іншого. Обидві країни можуть серйозно постраждати від протекціоністської політики Дональда Трампа.

У Пекіні Меркель проведе переговори з Кецяном, обидва політики візьмуть участь у засіданні органу з німецько-китайського співробітництва. Канцлера супроводжує велика бізнес-делегація.

Також передбачені зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном і керівництвом Всекитайських зборів народних представників.

У п'ятницю німецька урядова делегація відвідає Шеньчжень, де візьме участь у відкритті Інноваційного хаба Німецької торгово-промислової палати, а також побуває на заводі Siemens і китайської компанії-стартапу.

Наші інтереси: 

Санкції США не дають можливостей розслабитись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи