Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кнопки виклику офіціантів – чи варто встановлювати у ресторанах

Якщо у вам маленьке затишне кафе з декількома столиками – у встановленні кнопки немає необхідності. Адже усі столи добре проглядаються, інтенсивний клієнтопоток відсутній. Доцільно використовувати кнопку виклику у таких закладах як..

Кнопка виклику офіціанта – досить зручне пристосування, яке полегшує комунікацію між клієнтом та персоналом. Однак в Україні воно не отримало широкого поширення. Далеко не в кожному закладі можна зустріти такий сервіс. Наприклад, деякі користувачі програми «Смарт Тач Пос» відмовляються від встановлення «фізичної» кнопки. Потрібен даний елемент вашому ресторану чи ні – спробуємо розібратися.

Яким закладам потрібна кнопка виклику

Якщо у вам маленьке затишне кафе з декількома столиками – у встановленні кнопки немає необхідності. Адже усі столи добре проглядаються, інтенсивний клієнтопоток відсутній.

Доцільно використовувати кнопку виклику у таких закладах:

  • нічні клуби. Тут завжди напівтемрява, а кількість гостей велика. Ці фактори заважають якісному обслуговуванню клієнтів;
  • заклади з декількома залами, літньою терасою. Як правило, у ресторанах не практикується закріплення співробітників за окремими майданчиками, офіціанти змушені обслуговувати усі зали одночасно. При значній завантаженості окремі клієнти можуть довгий час залишатися без уваги. Це негативно відображається на їхньому враженні від вашого закладу;
  • кафе з окремими закритими кабінками;
  • великі ресторани з інтенсивним потоком відвідувачів. Висока завантаженість, погана візуалізація столів знижують якість і швидкість обслуговування.

Особливості системи виклику за допомогою кнопки

Принцип роботи системи достатньо простий. На кожному столі встановлені спеціальні «пульти». Вони можуть бути оснащені як однією кнопкою – для усіх запитів, так і декількома – для виклику офіціанта, для відміни виклику, для замовлення рахунку. Клієнт натискає на кнопку, сигнал передається на табло, розташоване на барній стійці, і дублюється на пейджер офіціанта. Персонал бачить, з якого саме столу надійшов виклик, і оперативно обслуговує клієнтів.

Кнопка виклику чи система автоматизації?

Система «Смарт Тач Пос» від компанії «СмартТач» - інноваційний сервіс на ринку України. Його основна перевага – багатофункціональність. В переліку модулів програми є електронне меню (е-Menu), яке дозволяє вирішувати такі задачі:

  • вибір страв – кожна позиція супроводжується детальним описом, переліком інгредієнтів, чіткими яскравими фото;
  • дистанційна передача замовлення офіціанту. Причому замовлення автоматично дублюється на кухню. Офіціанту не потрібно підходити до столика, щоб його прийняти і йти до кухні, щоб передати кухарам;
  • можливість зробити дозамовлення, не чекаючи приходу офіціанта.

Кнопка виклику, звичайно, корисний «девайс». Але все ж вона не дає можливість одночасно обслуговувати декілька столиків. Це можливо тільки за рахунок автоматизації процесів. Програма «Смарт Тач Пос» дозволяє в рази підвищити швидкість обслуговування гостей навіть при високій завантаженості.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи