Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 159
  • Переглядів: 167

Хто кого лякає "Майданом-3" і хто у владі очолює боротьбу з ним

Категорія:

Боротьбу з Майданом-3 очолюють люди, які намагались розігнати Майдан-2 . Рецепт маніпуляції Зеленським з боку Єрмака та Татарова дуже простий – його треба постійно лякати заколотами та замахами, щоб побільше стресів.

24030101.jpg

"Нерозлийвода"

На початку повномасштабної війни Зеленського лякали замахами диверсантів – в інтервʼю "Фокс Ньюс" Зеленський заявив, що на нього 6 разів готували замахи. Все це не підтверджується жодними фактами. Жодних доказів дій хоча б одної російської диверсійної групи у Києві, яка б намагалась наблизитись до Президента, нема, пише журналіст Юрій Бутусов на Цензор.НЕТ.

Так само нема жодних ознак організації кимось "Майдану-3", жодних масових організованих протестів та масових закликів до повалення влади. Жодних.

А через теми протестів, замахів та заколотів Зеленським дуже зручно маніпулювати та розгойдувати його психіку, щоб він не заважав Єрмаку з Татаровим і далі правити країною від його імені.

Нещодавно про цих персонажів писав Business Insider у своїй статті В українській владі зароджується "нова олігархія".

Для розуміння характеру нинішньої влади читайте статтю Психопатичний союз та його алгоритм: як інтелектуальні тварини перехоплюють управління організаціями людей.

Наші інтереси: 

Бачимо, що напередодні закінчення терміну повноважень чинного Президента України, розуміючи, що постане питання щодо його легітимності після 20 травня, Офіс відчуває загрозу і розганяє лякалки про Майдан-3, який ніби організовує держава-агресор. Нелогічність і абсурдність їх не лякає, головне – залишитись у владі. А чому б не провести вибори? Виборчі дільниці розмістити у бомбосховищах (принагідно і бомбосховища привести до ладу по-справжньому, а не в документах). Голосуватимуть тільки ті, хто фізично залишився в Україні. Біженці хай не нарікають: ти або біженець, або голосуєш.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!