Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Етапи створення сайтів

Створення сайту це цілий процес, він потребує не тільки певних знань, а й затрат часу та фінансів.

Звичайно ж цей процес складається з певних етапів:

  1. Визначення основних цілей.
  2. Вибір домену.
  3. Створення технічного завдання.
  4. Написання текстів.
  5. Розробка дизайну сайту.
  6. Оптимізація сайту.
  7. Верстка.
  8. Наповнення корисним та цікавим контентом.
  9. Встановлення лічильників веб-аналітики.

Тепер ми можемо детальніше роздивитись кожен з вище перерахованих етапів.

Визначення цілей

Найперше, що варто зробити, це визначитись з тим, для чого ви створюєте сайт, яку мету ви ставите перед собою. Замовити розробку сайтів можна тут https://e-client.online/rozrobka-sajtiv/. Команда Zelios вивчить вашу цільову аудиторію, зрозуміє як краще подавати інформацію, в який час. Після цього ми зможемо визначитись з тим, який саме сайт вам підходить.

Етапи створення сайтів

Далі визначаємо ціль. Ви створюєте сайт для того аби:

  • Розширити свою цільову аудиторію, наприклад, ви плануєте виходити на ринки інших міст чи країн.
  • Просунути свій бренд. Приклад: в офлайні ви вже давно існуєте, маєте своїх постійних клієнтів, проте в мережі інтернет згадок про вас майже немає. Тут ідеально може підійти сайт-візитка. Вартість сайту візитки https://e-client.online/rozrobka-sajtiv/sajt-vizitka.
  • Розвантажити службу підтримки. Якщо ви зрозуміли, що клієнти просто атакують службу підтримки різними запитаннями, тоді можна створити електронний довідник з описом усіх товарів, відео-оглядами. Це з6начно знизить навантаження на службу підтримки и збільшить лояльність користувачів.
  • Випустити експерементальний продукт або збільшити продаж певного продукту. Ідеальним варіантом буде запуск ліндінг пейдж.

Це далеко не повний перелік цілей, адже кожна фірма визначає свою власну.

Вибір домену та створення технічного завдання

Назву сайту краще за все придумувати з самого початку. На перший погляд знається, що це легке завдання, проте це далеко не так. Назва сайту повинна описувати вашу діяльність, бути милозвучною та такою, що запам’ятається користувачам.

Етапи створення сайтів

Технічне завдання це документ, у якому будуть прописані усі завдання вашого сайту, вимоги, розділи. Коли ви звертаєтесь до веб-студії, то скоріш за все вам видадуть бриф для заповнення. Це дасть змогу узгодити ваші побажання, можливості студії і визначитись з цілями.

Текст та дизайн

Головна вимога до текстів – унікальність, але не забуваємо про те, що пишуться вони в першу чергу не для пошукових систем, а для користувачів. Саме тому тексти повинні бути змістовними, цікавими та відповідати заявленій тематиці.

Також тексти повинні бути оптимізованими, містити ключі для пошукових систем.

Ще одним головним пунктом є дизайн. Але приступати до нього краще вже під кінець, інакше ви ризикуєте розробити красивий але непотрібний сайт.

Оптимізація та верстка

Оптимізація сайту це складний процес і краще звернутись до профі, адже самостійно з цим завданням справитись хоч і можливо але затратно по часу. SEO- фахівець досконало зробить свою роботу, та допоможе вам у подальшому просуванні сайту.

Під версткою ми розуміємо перевірку готового сайту на різних пристроях, на різних браузерах.

Останні кроки

Тепер можна сміливо приступати до наповнення сайту конентом. Створюються картки товарів, прописується інформація про фірму, додаються новини та основні данні про методи оплати та замовлення товарів. Бажано додати сторінку для відгуків, це сприятиме зростанню довіри покупців.

Останнє: встановлюємо веб-лічильники та запускаємо сайт. Головне розуміти, що за сайтом необхідно буде стежити, змінюючи його в разі необхідності, оперативно реагувати на звернення користувачів, додавати свіжий контент.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи