Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Ця влада – невиправна. Вони не можуть вгамувати свою жадібність навіть під час війни – В'ятрович

Категорія:

Навіть жахлива війна і потреба концентрації всіх зусиль задля перемоги не змусили "слуг народу" вгамувати свою жадібність і нахабство. Також обурливим є вперте бажання влади використовувати народні гроші на власний піар.

Викриті НАБУ й журналістами-розслідувачами факти, починаючи від розкрадання очільниками Запорізької ОДА ешелонів гуманітарки й закінчуючи "прихватизацією" заступником керівника офісу президента волонтерського автомобіля для армії лише невеличка верхівка айсберга.

Про це написав народний депутат Володимир В'ятрович і зауважив, що, маючи більшість у парламенті, вони використовують для мародерства в грандіозних масштабах бюджетні кошти, що надходять від українських платників податків і держав Європи та США.

В проєкті держбюджету на 2023 рік, внесеному урядом на друге читання, не знайшлося грошей на зарплату 8 антикорупційних прокурорів. Хоча це чітка вимога ЄС, без грошей якого ні про який нормальний держбюджет не могло б бути й мови.

Уряд "слуг народу" прикривається війною, щоб розповідати, що "нема грошей" на боротьбу з корупцією на найвищому рівні. Так само у "нема грошей" на культурну дипломатію і взагалі на українську культуру, яка через фінансовий зашморг, накинутий владою, не може задовольнити величезний запит на все українське.

Зате в уряду чарівним чином з'являються десятки мільярдів на спецфонди, що розподіляються в ручному режимі.

Але найбільш обурливим є вперте бажання влади використовувати народні гроші на власний піар.

Місяць тому при розгляді бюджету-2023  в першому читанні Верховна Рада провалила спробу додатково запхати в нього 1,4 млрд гривень видатків на так звану "інформацію для державних потреб" у теле- й радіоефірі. Здавалося б, чудова можливість спрямувати ці кошти на потреби армії чи інші важливі цілі. Але як же діячам з офісу президента і "слугам народу" загалом піарити себе, коханих, якщо не вливати гроші в усім остогидлий телемарафон чи ерзац-іномовлення у вигляді каналів "Дом" і "Freedom"?!

І от уряд, наплювавши на голосування парламенту, знову пхає ці 1,4 мільярда на "доми"-"фрідоми" в держбюджет, який протягуватимуть у Раді вже цього тижня. Такі ось демократія, парламентаризм і пріоритети бюджетної політики.

Наші інтереси: 

Теза "Не на часі" вже не актуальна. Потрібно припиняти все списувати на війну і почати війну з внутрішнім ворогом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Суть виявляється та сама, але технології нові.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З наступного року почнеться друга хвиля очищення України від корпоративних психопатів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Буде видно, ще цього року мало буде щось цікаве, з тих же прогнозів п.Щербини, та які не справдилися. Може щось з того здійсниться в наступному році. Та як це очищення вплине на військову спроможність наших воїнів, які дуже виснажені.

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

А як щодо цієї новини? (атака дронами на московський флот в Криму) https://www.ar25.org/article/ataka-droniv-zvidky-u-zsu-morski-bezpilotnyky-i-yak-vony-pronykly-v-sevastopolsku-buhtu
Хіба це не щось безпрецедентне, чого ще не було у офіційній військовій історії світу?

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Раніше козаки на чайках робили такі рейди.

Тепер безпілотниками!

Еволюція.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Суть виявляється та сама, але технології нові.