Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Один автомобіль з п'ятидесяти від General Motors після півроку нецільового використання буде переданий за призначенням

Категорія:

Ви знали про 50 автомобілів-позашляховиків Chevrolet Tahoe, які були передані Україні півроку тому американською компанією General Motors для гуманітарних цілей, а саме – для вивезення людей із зон бойових дій? Я – не знала, хоча щодня перелопачую купу інформації. Це було свідоме замовчування, щоб розікрасти автомобілі?

Як сталося, що заступник керівника офісу Президента України Кирило Тимошенко забрав собі один з тих 50 автомобілів, а ми про це узнали аж через півроку?

Як виявилося, крадіжка гуманітарки – це не унікальний випадок, а типове явище. І це підтвердив радник керівника офісу Сергій Лещенко, який ось що сказав на своєму Youtube-каналі:

"Що з цим автомобілем? По-перше, цих автомобілів дуже багато їздить по Києву. Якщо ви звернете увагу, то далеко не один Тимошенко їздить на ньому, на ньому їздять чиновники Міністерства оборони, на ньому їздять чиновники Генерального штабу".

Здається, він це сказав, щоб якось відбілити Кирила Тимошенка, кажучи про автівку наступне: "Вона на фронт не могла потрапити апріорі. Просто замість Тимошенка на ній їздив би якийсь інший чиновник… Переважна більшість цих машин їздить по Києву або по обласних центрах. Різноманітні чиновники різного рівня – різних міністерств чи адміністрацій".

Як пише у своїй статті в "Діловій столиці" Юрій Вишневський, прохання до General Motors йшло від керівництва України, про що розповів речник GM Джордж Свігос 22 квітня: "Близько чотирьох тижнів тому лідери уряду України звернулися до General Motors зі спеціальним проханням: потрібні великі автомобілі для перевезення людей із зон бойових дій. GM не вагаючись сказала "так". У нас над цим почала працювати міжнародна команда".

Але 50 позашляховиків Chevrolet Tahoe, потрапивши в Україну, раптом змінили своє призначення і поповнили чиновницький автопарк замість того, щоб вивозити людей із зон бойових дій.

Кирило Тимошенко та Сергій Лещенко вдають, що вони взагалі не знають про те, для чого були призначені ці авто. За їхньою версією, ці позашляховики були передані чиновникам, бо не придатні для військових на фронті. "Ці Chevrolet Tahoe неброньовані, тому я не бачу сенсу у тому, щоб їх передавати саме на фронт", – заявив Тимошенко у коментарі Bihus.Info.

Автор статті у "Діловій столиці" нагадав, що згідно з указом Зеленського від 2 березня, гуманітарною допомогою від урядів іноземних держав та міжнародних організацій управляє Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань на чолі з керівником ОП Андрієм Єрмаком. Втім, функція Єрмака – це домагатися регулярного надходження допомоги в Україну, а за розподіл допомоги відповідає член того ж таки Координаційного штабу, заступник керівника ОП з питань регіональної політики Кирило Тимошенко.

Соупаденіє? Не думаю.

Після оприлюднення матеріалу від Bihus.Info Тимошенко вирішив передати позашляховик Chevrolet Tahoe на фронт.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що мораль і чесність не є чеснотами чинної влади. Кирило Тимошенко, заступник Єрмака, як і сам Єрмак, голова Офісу Президента України, не є ані обраними посадовцями, ані призначеними Верховною Радою, але саме вони де-факто керують Україною. Який їхній політичний бекграунд? Чи дозволяє їхня репутація, щоб на цих кадрів можна було покластися? Чому на піар цих людей держава витрачає десятки мільйонів БЮДЖЕТНИХ гривень? В умовах війни! І це – не поодинокий випадок. Ми писали, що представники чинної влади в Запоріжжі крали гуманітарку з неймовірним розмахом – вагонами та контейнерами – для перепродажу в торгових мережах. Цю справу той самий офіс Президента благополучно зам'яв.

Що відбувається? Відповідь у статті "Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Продовжуємо польові дослідження корпоративних психопатів – це нам ще знадобиться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Продовжуємо польові дослідження корпоративних психопатів – це нам ще знадобиться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вчора якраз подивився цей сюжет.

Виходить, цей Кирило теж інтеліс?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Скоріше "оскотинена" людина. Це результат юдохрестиянської пропаганди, підсилений атеізмом совка.

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Більшість населення щиро вважає, що совість - це такий собі атавізм, щось схоже на хвіст в людському тілі. Проте котрий дуже сильно заважає жити. Зараз користуються ерзацем у вигляді зовнішніх правил. Джерелом совісті вважається результат "виховання", насправді дресування.

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що під час виборів наявність в кандидата совісті електоратом взагалі не розглядається, або в останню чергу. Багато розмов про "професіоналізм", господарські якості, розум і освіта зрештою. Про совість в політичній рекламі взагалі не йдеться.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Неймовірно просити неброньовані машини, покликані вивозити людей з воєнних зон !!!

Це справді нелюди, позбавлені найменшого співчуття. І жодного патріотизму!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці машини зручні для швидкої евакуації. Наступне запитання – де решта 49 автомобілів? Лещенко признався, що на них їздять київські чиновники.

Зірка Вітошинська wrote: Неймовірно просити неброньовані машини, покликані вивозити людей з воєнних зон !!! Це справді нелюди, позбавлені найменшого співчуття. І жодного патріотизму!

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цілком можливо. Звертає увагу його обличчя з підкресленим виразом дитячої невинності. Ось ще фото.

Високофункціональні психопати вміють створювати на обличчі таку ангельську маску – для цього вони спеціально тренуються перед дзеркалом. Ось погляньте на це.

А це Урсула, яка на кожного громадянина ЄС закупила за відкати по десять вакцин Файзера. Тут краще фото.

Ось ще одна дитяча невинність – Віктор Ляшко. Це все штучне. Ось тут він не встиг зробити правильний вираз обличчя. 

Мені розповідав один знайомий, що якось він тихо зайшов у кабінет одного великого начальника і побачив, як той тренується перед дзеркалом. Вправи перед дзеркалом є типовими для корпоративних психопатів.

 

Андрій Гарас wrote: Вчора якраз подивився цей сюжет. Виходить, цей Кирило теж інтеліс?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Він так говорить, ніби це саме собою зрозуміло. Дитинка захотіла цяцьку і любою ціною її вирішила отримати. А те, що цяця на колесах могла б рятувати життя людей на фронті - йому це якось по цимбалах.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Інтелісам притаманна інфантильність і короткозорість. Це наслідок фрагментарного сприйняття світу. Вони не бояться покарання тому, що не думають про це. А не думають тому, що не дивляться так далеко.

Андрій Гарас wrote: Він так говорить, ніби це саме собою зрозуміло. Дитинка захотіла цяцьку і любою ціною її вирішила отримати. А те, що цяця на колесах могла б рятувати життя людей на фронті - йому це якось по цимбалах.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, це питання не зняте !!!

Ігор Каганець wrote: Ці машини зручні для швидкої евакуації. Наступне запитання – де решта 49 автомобілів? Лещенко признався, що на них їздять київські чиновники. Зірка Вітошинська wrote: Неймовірно просити неброньовані машини, покликані вивозити людей з воєнних зон !!! Це справді нелюди, позбавлені найменшого співчуття. І жодного патріотизму!  

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !