Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Чим сильнішою є Україна, тим більші шанси, що їй не загрожуватиме Росія",– польський експерт

Спецтема:

Летальну зброю Україні для захисту від російської агресії мають надати не лише США, але й інші країни, у першу чергу Канада, Велика Британія та Польща.

onyshkevych.jpg

Януш Онишкевич, колишній міністр національної оборони Польщі

Про це  заявив голова виконавчої ради Євроатлантичного товариства у Варшаві, колишній міністр національної оборони Польщі Януш Онишкевич.

“Заяви з боку американських чиновників (у питанні надання летальної зброї — ред.) є досить серйозними: побачимо чи це викується в якісь конкретні дії не лише з боку США, але згодом і з боку інших європейських країн. Найбільш ймовірно,  що до США долучаться Канада, Велика Британія і Польща”,- підкреслив Онишкевич.

Експерт наголосив, що він від самого початку підтримує ідею надання Україні летальної зброї для захисту своєї території. 

“Чим сильнішою є Україна, тим більші шанси, що регіону не загрожуватимуть додаткові авантюрні дії Росії. Натомість, чим слабшою буде українська армія, тим більшою є спокуса Росії до подальшої агресії”,- констатував  експерт.

Наші інтереси: 

Експерт чітко окреслив основних гравців союсу країн Міжмор'я. Наші основні партнери.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи