Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Cанта, неси патрони" – вибухова листівка від конгресмена

Категорія:

Спецтема:

"Демократичні"(tm) та "прогресистські"(tm) ЗМІ обурені: як так, щоб конгресмен своїм прикладом пропагував зброю в приватних руках, а тим часом люди гинуть від кримінальної вуличної стрілянини.

Це фото розбіглося мережею, потрапило до reuters, потім у wiki, а потім навіть на bbc. 4 грудня Мессі, обраний у Конгрес від штату Кентуккі, розмістив у Твіттері фотографію, на якій він зображений біля новорічної ялинки разом із шістьма членами своєї родини. Усі вони широко посміхаються і тримають у руках зброю, схожу на автомати армійського зразка. Знімок супроводжується підписом: "Щасливого Різдва! P.S. Cанта, неси патрони", пише письменник Олександр Розов.
..."Демократичні"(tm) та "прогресистські"(tm) ЗМІ обурені: як так, конгресмен своїм прикладом пропагує зброю в приватних руках, а тим часом люди гинуть від кримінальної вуличної стрілянини. При цьому якось не береться до уваги, що вогнепальна зброя на руках у бандитів є скрізь. Вона є у бандитів навіть там, де це заборонено, але там її немає на руках у нормальних громадян і (сюрприз) – бандити там озброєні, а нормальні громадяни – беззахисні. З відповідними наслідками.

До речі:
- З 2013 року Мессі послідовно виступає проти "антропогенної парникової повістки". У 2019-му на слуханнях у Конгресі про клімат Мессі дуже логічно запитав сенатора Керрі, чому рівні вуглекислого газу мільйони років тому були вищими, ніж зараз – попри відсутність людей.
- У липні 2020 року Мессі виступив проти розпорядження носити маску на обличчі та обов'язкової вакцинації. Він порівняв вимоги обов'язкової ковід-вакцинації з Голокостом.
05 липня 2020 він заявив у Твіттері:

"У Конституції немає повноважень, які дозволяли б уряду втикати у вас голку проти вашої волі, змушувати вас носити маску або відстежувати ваші повсякденні рухи. Чи можете ви уявити собі, як ті, хто підписав Декларацію незалежності, підкоряються чому-небудь із цього?!"(There is no authority in the Constitution that authorizes the government to stick a needle in you against your will, force you to wear a face mask, or track your daily movements. Can you imagine the signers of the Declaration of Independence submitting to any of these things?) 

Між іншим, Друга поправка до Конституції США вчить: Оскільки добре організоване ополчення необхідне для безпеки вільної держави, право народу зберігати та носити зброю не повинно порушуватися. (A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed).

Ось чому свобода зброї у громадян – необхідна для свободи взагалі.
 

Наші інтереси: 

Вільні люди мають зброю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
зброяСША
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи