Аватар пользователя Володимир Щербина
Володимир Щербина
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

«Русский исход» або як будуть йти з Криму «зелёные человечки»

Спецтема:

Путін вклав у спецоперацію з окупації і приєднанню України до Росії мінімум шість років. У грошах це не коштувало нічого - Азаров справно «платив за газ» неймовірні гроші, які йшли на фінансування спецоперації.

ЗМІ, радіо, телебачення, інтернет, радники, озброєння, зовнішня реклама «вибору без вибору» і маневри військ, а також всі інші заходи щодо знищення України фінансувалися самою Україною. Зараз цього фінансування немає. Навпаки - доводиться викладати гроші “з нички” на фінансування окупаційних військ у Криму, диверсійних груп і зрадників на Сході України, а також на постачання до Криму всього необхідного.

З іншого боку Путін за рахунок Криму вже підняв свій рейтинг в Росії. Приєднав Крим.

А ось нести відповідальність за подальшу долю Криму - це однозначно опускати свій рейтинг. Тримати в Криму угруповання військ - клопітно і дорого, пустельний Крим себе не окупить. Ось це набережна Ялти просто зараз. Зазвичай в цей час там багато людей...

Міжнародні санкції - це неймовірно дорого. А третій транш санкцій США - це вже зовсім недобре.

Значить треба від Криму позбутися по-тихому, але так, щоб не втратити рейтинг в Росії, а бажано - і пояснити, чому звалив з Криму. Шукати брехливе пояснення - це доля кремлівських політологів, ми цим займатися не будемо.

А ось як це буде фізично - можемо припустити. Давайте всі разом уявимо, як це буде.

Одного разу вночі окупаційним військам РФ у Криму і диверсійним групам у Донбасі надійде наказ піти. Швидко, тихо.

У Криму Перешийок віддадуть під охорону місцевої міліції і козакам, які навіть не зрозуміють, що відбувається, і будуть радіти несподіваному підвищенню та високій довірі. Щоправда, недовго будуть радіти, поки не зрозуміють, що їх кинули.

Війська РФ висуватимуться у Севастополь і у Керч. У Севастополі буде завантаження на кораблі під назвою евакуація. У Керчі - на пором. Природно, постараються взяти з собою все цінне і зброю. Отже, як завжди.

І підуть так само швидко як з'явилися.

І вранці кримчани не виявлять своїх «захисників», котрі зовсім встигли набриднути. Ті особи, які встигли зрадити Україну, не знатимуть, що їм робити. Хтось втече за місцем прописки, тобто до Магадану - адже не даремно окупаційна влада магаданську прописку в паспорти ставила, все було передбачено заздалегідь... Зрадникам доведеться пробиратися самостійно, на чому Бог пошле. Адже зрадники нікому не потрібні, місць на поромі для них немає.

А наступного дня до Криму увійде Українська Армія. І буде багато роботи - треба буде депортувати до Росії її громадян, буде фільтраційна робота.

У Донбасі процес вже почав відбуватися.

Активісти сепаратисти раптом зрозуміли  що підмога не прийде, і відповідати за все доведеться їм самим...

Буде радість і будуть сльози... Світ змінився. Дуже.

© Михайло Притула, НУіНА

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Хай буде й така фантастика.

Комментарии

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Хай буде й така фантастика.