Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Русский исход» або як будуть йти з Криму «зелёные человечки»

Спецтема:

Путін вклав у спецоперацію з окупації і приєднанню України до Росії мінімум шість років. У грошах це не коштувало нічого - Азаров справно «платив за газ» неймовірні гроші, які йшли на фінансування спецоперації.

ЗМІ, радіо, телебачення, інтернет, радники, озброєння, зовнішня реклама «вибору без вибору» і маневри військ, а також всі інші заходи щодо знищення України фінансувалися самою Україною. Зараз цього фінансування немає. Навпаки - доводиться викладати гроші “з нички” на фінансування окупаційних військ у Криму, диверсійних груп і зрадників на Сході України, а також на постачання до Криму всього необхідного.

З іншого боку Путін за рахунок Криму вже підняв свій рейтинг в Росії. Приєднав Крим.

А ось нести відповідальність за подальшу долю Криму - це однозначно опускати свій рейтинг. Тримати в Криму угруповання військ - клопітно і дорого, пустельний Крим себе не окупить. Ось це набережна Ялти просто зараз. Зазвичай в цей час там багато людей...

Міжнародні санкції - це неймовірно дорого. А третій транш санкцій США - це вже зовсім недобре.

Значить треба від Криму позбутися по-тихому, але так, щоб не втратити рейтинг в Росії, а бажано - і пояснити, чому звалив з Криму. Шукати брехливе пояснення - це доля кремлівських політологів, ми цим займатися не будемо.

А ось як це буде фізично - можемо припустити. Давайте всі разом уявимо, як це буде.

Одного разу вночі окупаційним військам РФ у Криму і диверсійним групам у Донбасі надійде наказ піти. Швидко, тихо.

У Криму Перешийок віддадуть під охорону місцевої міліції і козакам, які навіть не зрозуміють, що відбувається, і будуть радіти несподіваному підвищенню та високій довірі. Щоправда, недовго будуть радіти, поки не зрозуміють, що їх кинули.

Війська РФ висуватимуться у Севастополь і у Керч. У Севастополі буде завантаження на кораблі під назвою евакуація. У Керчі - на пором. Природно, постараються взяти з собою все цінне і зброю. Отже, як завжди.

І підуть так само швидко як з'явилися.

І вранці кримчани не виявлять своїх «захисників», котрі зовсім встигли набриднути. Ті особи, які встигли зрадити Україну, не знатимуть, що їм робити. Хтось втече за місцем прописки, тобто до Магадану - адже не даремно окупаційна влада магаданську прописку в паспорти ставила, все було передбачено заздалегідь... Зрадникам доведеться пробиратися самостійно, на чому Бог пошле. Адже зрадники нікому не потрібні, місць на поромі для них немає.

А наступного дня до Криму увійде Українська Армія. І буде багато роботи - треба буде депортувати до Росії її громадян, буде фільтраційна робота.

У Донбасі процес вже почав відбуватися.

Активісти сепаратисти раптом зрозуміли  що підмога не прийде, і відповідати за все доведеться їм самим...

Буде радість і будуть сльози... Світ змінився. Дуже.

© Михайло Притула, НУіНА

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хай буде й така фантастика.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хай буде й така фантастика.