Хосе Рамірес's picture
Хосе Рамірес
  • Visits: 1
  • Hits: 1

Народження Нації: настанови для миротворців

Спецтема:

Майдан-2014 народив нову Українську націю. Надійна ознака – безстрашність, незламна воля до перемоги, готовність без вагань жертвувати своїм життям, національна солідарність. Для захисту новонародженої нації і зупинки кровопролиття треба негайно сформувати Національну Самооборону.

140124-maydan.jpg

Нова нація
Нова нація

Народження нової системи неминуче приводить до формування нової системи цінностей, яка є рішучим запереченням цінностей системи старої – віджилої, потворної, глибоко враженої паразитами.

Радикальних змін зазнає все: світогляд, мораль, уявлення про добро і зло, соціальна організація, держава, економіка, фінанси, технології, ставлення до природи і наступних поколінь. Відбудеться тотальне очищення від паразитів і вивільнення творчого потенціалу людей, завдяки чому продуктивність економіки і рівень добробуту виростуть на порядок.  

Нова цивілізація

На зміну нинішній охлократії (влади гірших) прийде аристократія (влада кращих). Це автоматично означає скасування загального виборчого права. Відтепер воно належатиме тільки громадянам нової держави – Гетьманату. Його громадянами автоматично стануть ті, що доклали реальних зусиль для перемоги нового устрою.

Решті населення, яке пасивно спостерігало за подіями, але забажає громадянства, доведеться пройти люстрацію і довести свою громадянську компетентність (знання законів, державної мови тощо).

Ті, що не цікавляться політикою і не претендують на громадянство, автоматично матимуть статус підданих Гетьманату і користуватимуться усіма економічними правами.    

Цивілізаційний прорив України вже викликає зацікавлення в усьому світі, передусім в Росії, Європі та США. Поява симпатиків створює сприятливе тло для пошуку союзників.

Жодні парламентські чи президентські вибори в рамках існуючої держави вже не актуальні. Будь-які заклики до них де-факто є проявом підтримки паразитичної системи і саботажу національної революції. 

Різка відмінність між старою і новою системами цінностей неминуче приводить до того, що між старою і новою системою зникає ґрунт для компромісів. Гасло нової системи: «Хто не зо Мною, той проти Мене, і хто зо Мною не збирає, той розкидає» (Матвій 12.30). Усвідомлення цього факту дозволяє грамотно вибудовувати стратегію творення нового світу.

Єдина форма переговорів – ультиматум

З існуючою владою можна вести переговори тільки про умови її капітуляції, точніше, гарантії збереження життя після повернення награбованого. Будь-які інші переговори є проявом саботажу: життя показало, що нинішня влада обіцяє що завгодно, а виграний час використовує для знищення лідерів нової нації.

Скидання баласту партійної опозиції

Існуюча партійна опозиція ментально неспроможна очолити перехід до нової системи, оскільки глибоко укорінена у стару систему і обтяжена багатьма поганими «хвостами». Партійні лідери мимоволі відлякують людей, адже їхні дії звично сприймаються принаймні половиною населення як політичний піар, тобто лицемірство і партійний егоїзм.

Понад те: після 16 січня стало зрозумілим, що головною перешкодою для розгортання національної революції стали не «тітушки», а «тритушки», як народ жартівливо назвав трьох лідерів опозиції. Через них національна революція втратила купу дорогоцінного часу.  

Нова владна вертикаль

Учасники руху мають якомога швидше організувати нову вертикаль влади, на вершині якої мають бути Гетьман, Генеральний суддя і Головний скарбник. У ролі моделі самоорганізації і головного полігону для перевірки нових ідей виступає Майдан. Після практичного випробування ця модель тиражується на всю Україну і весь світ. Всюди, де є хоч три українці, один з них має бути сотником, другий – суддею сотні, третій – скарбником сотні. 

Громада має право висувати лідерів тільки за умови забезпечення їх фізичним захистом, матеріальною підтримкою і особистим послухом. Без цього обрання лідера рівнозначне підписанню йому смертного вироку.

Статус лідера визначається кількістю організованих ним людей: сотник (~ 100), курінний (~ 300), полковник (~ 1000), кошовий (~ 10000). Коли сотень стає багато, тоді сусідні територіальні сотні об’єднуються в полки і обирають зі свого середовища полкову старшину. Полкова старшина обирає зі свого середовища центральні органи. Так вибудовується владна вертикаль Третього Гетьманату: місцева сотня – полк – Центр.

Національні Збори

Легітимізація нової держави досягається шляхом Національних Зборів, які ухвалюють нову Конституцію і формують Уряд. Жодні додаткові референдуми не потрібні – це аристократичний суспільно-політичний лад, де в ролі аристократії (влади кращих) виступають всі ті, що реально підтримали творення нової держави.   

Сонячно-блакитний прапор вільної України

Для того, щоб ідентифікувати соратників і відрізнятися від нинішньої паразитичної влади, нова нація має повернутися до традиційної національної символіки – Сонячно-блакитного прапору. Це не є перевертання синьо-жовтого прапора нинішнього режиму – це повернення до рідного Сонячно-блакитного («блакитний», «облочистий»  означає «водяний»). Цей прапор символізує Сонце, яке зігріває і наповнює світлом Воду – матеріальну основу будь-якої живої істоти. Тому Сонячно-блакитний прапор – це прапор Життя.

Характерно, що партійна опозиція категорично виступила проти спроб підняти над Майданом сакральний Сонячно-блакитний прапор.

Національна Самооборона з міжнародним статусом

Треба усвідомлювати, що народження нової нації відбувається в умовах прихованого військового вторгнення з боку Москви за підтримки нинішньої влади і міліції. Це війна саме проти членів нової нації, адже ефесбешні «ескадрони смерті» по всій Україні викрадають, катують і знищують учасників майданів, передусім поранених у лікарнях. Під смертельною загрозою – всі  явні лідери.

Для захисту новонародженої нації і зупинки кровопролиття треба негайно сформувати Національну Самооборону. Зокрема, кожен лідер повинен мати свою групу тілоохоронців (охоронний загін) із кращих бійців.

Національна Самооборона має бути не натовпом повстанців, а організованою структурою з правовим статусом. Для міжнародної легалізації її учасникам треба надати статус комбатантів.

Комбатанти (фр. combattant) – у міжнародному праві особи, які беруть участь безпосередньо у воєнних діях. До них належать  партизани, особовий склад полків та добровільних загонів, якщо вони:

1) мають на чолі особу, відповідальну за своїх підлеглих;

2) мають визначений, добре видимий здалеку відмітний знак;

3) дотримуються у своїх діях правил ведення війни;

4) відкрито носять зброю.

Згідно з військовим правом, якщо населення неокупованих територій при наближенні ворога, не встигнувши сформувати регулярні частини, береться за зброю з метою боротьби з військами, що здійснили вторгнення, воно також визначається як воююча сторона конфлікту за умови, що відкрито носить зброю та дотримується законів і звичаїв війни.

Комбатант, який потрапив до ворогуючої сторони, користується статусом військовополоненого. Найповніше правовий статус комбатанта визначається в IV Гаазькій конвенції законів і звичаїв сухопутної війни 1907 року. Також у Женевських конвенціях 1949 року та протоколах I і ІІ, які доповнюють останні.

Отже, для легалізації і отримання захисту з боку міжнародного військового права, члени Національної Самооборони повинні:

1) бути організованими в сотні, полки, коші на чолі з командирами;

2) мати на одязі сонячно-блакитні шеврони або нарукавні пов’язки;

3) дотримуватися військової дисципліни і правил;

4) відкрито носити вогнепальну зброю. Нинішні заборони для цивільного населення щодо носіння вогнепальної зброї не мають жодної сили для Національної Самооборони, адже її комбатанти підпорядковуються не законодавству противника, а міжнародному праву.   

Українське військо,
мов з могили встало,
Загриміло в бубни,
в сурмоньки заграло,
Розгорнуло прапор
сонячно-блакитний,
Прапор України!
Рідний, заповітний!
(Олександр Олесь, 1917 р.)

Як зазначають військові експерти, масове озброєння населення є головним стримуючим чинником від нинішньої ескалації насильства. Часу для розгортання системи самооборони менше місяця – до завершення Зимових Олімпійський ігор, що проходитимуть в російському Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року. Затримка з розгортанням системи самооборони різко збільшить ризик масштабного кровопролиття, адже нападають на беззахисних

Масова підтримка Національної Самооборони

Підтримка самооборони – це найголовніше завдання для нової нації. Йдеться про сприяння грошима, кадрами, ресурсами, інформацією, просвітницькою роботою. Підтримку повинні забезпечити як місцеві в Україні, так і закордонні громади нової нації.  

Нова реальність

Майдан-2014 започаткував нову реальність. На думку психологів, при адаптації до неї люди проходять п’ять класичних стадій: 1) шок, здивування, 2) обурення, гнів, 3) спроби домовитися з минулим, «торги», 4) депресія, розчарування, 5) прийняття реальності і знаходження дієвих методів керування нею.   

Майдан пройшов 4 стадії:

1) шок від нахабності й немотивованої жорстокості влади,

2) справедливе обурення, гнів, хаотичний опір,

3) торгівля з владою (переговори «тритушок»),

4) розчарування в партійній опозиції.

Прийняття реальності – 5 стадія – відбудеться тоді, коли Майдан «спалить мости» з минулим, сформує Національну Самооборону і рішуче рине вперед, сміливо творячи новий світ.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Кращий коментар

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Дякую, Альберте, що пишеш! А станом на 9=50 27 січня 2014 р. знову число переглядів цієї ЦІННОЇ піблікації = 0. Що це таке?

Comments

Вед Медик's picture
0
No votes yet

гетьманат--не є найліпшим майбуттям для нас... це є збочєнська модель "січі"......

volhv

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Незвична для нас модель не означає - збоченська. Ще не так давно переклади американських фільмів були для нас незвичними...

Si vis pacem, para bellum

Володимир Світлий's picture
0
No votes yet

Можна спробувати.Чого гадати.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Народження НОВОЇ НАЦІЇ відбувається у всіх на очах! Я сам дивуюся героїзму майданівців. Третій Гетьманат буде! Хто хоч раз побував на Майдані-13 чи Майдані-14 і підтримав його - вже той є його громадянином. Хто з цим згоден?

Творимир Здобудьволя's picture
0
No votes yet

Згоден!

Немає релігії понад істину

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Думаю аристократ має бути:
1) альтруїстом
2) знати українську мову, історію, мати світоглядні знання
3) мати професійні знання і працювати
4) любити Україну і українців
5) бути відповідальним
6) повинен пройти відповідні екзамени і тестування

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Така важлива тема, а всього 5 коментарів, з яких моїх 2. І переглядів - 0. Що це? То хто може бути громадянином майбутнього Гетьманату. Я пропонував, що ним може стати кожен, хто підтримав Євромайдани в Україні. Невже це ніхто не прочитав? Невже всім це байдуже?

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Пане Анатолію, питання у тім чи захочуть ті які були на Майдані бути саме громадянами Третього Гетьманата?
І чи можуть зараз ті люди які там зараз перебувають на Майдані почати масово відповідати на ваше запитання???
Крім того люди які там дійсно були і вже перечитали цю публікацію на мої посилання не відреаговували.. То чи варто їм нав"язувати нашу дану публікацію, коли вони навіть й слова про неї не бажають промовити?
А на рахунок 0 переглядів, то це якийсь технічних глюк НО, я за ним вже зо два останніх місяці добре помітив на своїх публікаціях, внаслідок чого я примускаю, що кількість відвідувань публікації оновлюється десь на протязі 1 тижня...

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Не те, що не захочуть, - не зможуть бути громадянами ТГ. Одні - в силу своїх переконань (Ісус Христос був жидом, "апазиція" - наш рулєвой, і т.д), другі - щоб потім бити себе в груди: "Я - патріот, а ви - ...".

Si vis pacem, para bellum

Творимир Здобудьволя's picture
0
No votes yet

Повністю підтримую дану публікацію як прекрасний тактичний план дій для подальшого поступу та встановлення справжнього, справедливого громадянського суспільства в Україні. А для втілення, його треба всіляко поширювати, пропагувати та роз"яснювати тим, хто в силу певних обставин ще не "доріс" до розуміння того, що для суттєвого покращення життя необхідні і значні, кардинальні зміни законодавства, тобто правил співжиття влади і громади.

Немає релігії понад істину

Андрій Гончаренко's picture
0
No votes yet

Так, тільки хто активно бореться за майбутнє України мають право на розбудову нової України, інші або приймають це, а бо йдуть геть, саме так, я прокоментував цю публікацію перепостивши її у Г+. Але на жаль цей перепост не отримав жодного плюсика чи коментаря. Попри те що інші мої пости в Г+ нормально плюсують і коментують. Вважаю люди настільки глибоко в "матриці", що вони навіть не можуть второпати про що йдеться мова у цій чудовій статті.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Творимир Здобудьволя's picture
0
No votes yet

Наші люди, на жаль, занадто інертні і починають сприймати тільки те , що "розжовано" та прорекламовано. Тож треба допомогти їм і собі.

Немає релігії понад істину

Петро Підкова's picture
0
No votes yet

+

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

На сьогоднішній Майдан потрібні кшатрії. І не тільки на Майдан. Русскій спєцназ буде баражувати по всій Україні...

Si vis pacem, para bellum

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Щойно згадав, що та людина яка вміє мислити уникаючи слів треба діє набагато ефективніше від тих хто мислить зі словом треба.
Не подумайте, що це якийсь насміх чи щось у цьому..
Просто щойно згадав таку річ, і вирішив нею поділитися, адже річ у тім, що ті люди які вживають слово треба замість того щоби діяти як вони знають, є якби деякою мірою не зовсім дієвими у тім що їм потрібно.
Для прикладу потрібні кшатрії, що означає, якби я не кшатрій, а тому кажу те що дійсно потрібно.. Натомість кшатрій мислить таким чином йде війна - йду на війну воювати!=) Йой щось мене потягнуло на бовтологію=(

Петро Підкова's picture
0
No votes yet

+ )))
А ще є унікальне словосполучення: "треба було" ;-)

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Дякую, Альберте, що пишеш! А станом на 9=50 27 січня 2014 р. знову число переглядів цієї ЦІННОЇ піблікації = 0. Що це таке?

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Пане Анатолію:) а у мене станом на 12:48 показує = 897 переглядів :Р

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Пане Анатолію, небайдужі сьогодні діють...

Творімо разом мову Сенсар!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую! Стосовно пасивного населення, то не судіть дуже, вони підтримають. Пасивне від невміння, а невизначене, бо несвідомі до нового. Всі слідкують і підуть слідом, головне інформувати, адже міст назад згорів. Стосовно екзаменів, то це щоб лякати. Ха! Якщо спав, і прийшов останній, то хай мовчить і слухає, це також добре. Голова як сформується, то тоді всі активно підключаться, бо появиться схема як копіювати.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Лука Небохід's picture
0
No votes yet

+!! Деякі думки вже публікувались, і багато вже існує думок похожих, все треба почати з чистого листа обнулити існуючу систему, тоді появиться простір для творення нового!

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Quote:
Часу для розгортання системи самооборони менше місяця – до завершення Зимових Олімпійський ігор, що проходитимуть в Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року.

Війна проти Грузії розпочалась в день початку літньої олімпіади. Історія може повторюватись, але не в точності.

https://t.me/ETEPHET

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Що цікаво: станом на 22=40 28 січня 2014 р. число переглядів цієї сторінки в мене теж = 897. Що це таке?

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Статистика переглядів оновлюється один раз на добу.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Василь Глод's picture
0
No votes yet

При потужній системі самооборони Майдан здатний захистити себе і допомогти на сході України, де влада зрослася з криміналом і розправляється з місцевими патріотами.

Радіймо!

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Час покаже, чи здатна чи не здатна..

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Все йде за наміченим планом: вже створили самооборону - Національну Гвардію.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ - звучить потужно - це вам не самооборона.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Слово гвардія походить від англійського слова guard. А слово guard, можливо, походить від українського слова варта.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Ірина Висота's picture
0
No votes yet

І ось вже 1березня і ми досягли або маже досягли бажанного кінця старої системи та розгортання нової.
А як і передбачалось Росія не так просто здасть Крим та схід

Твори!!!