Зоріна Небокрай's picture
Зоріна Небокрай
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Діти аріїв

Світ:

Відновити народження дітей - важлива мета. І тут жінка є потужним і особливим джерелом. Звичайно, що кожна жінка хоче бути матір"ю, бо створена так Богом. На мій погляд, жінка народжує дітей не для України, а для батька-чоловіка.

 Шановний батьку-аріє, приймай на руки дитину і грайся. Козаки, як діти, гралися, тож товариства вам добавляється, грайтеся. І якщо ні - то качалкою по голові отримаєте. Не надійтеся бути султаном і мати гарем, арійка вам цього не позволить.

Якщо в чоловіка є потужний далекоглядний прожектор спрямування в майбутнє, то жінка має (можливо 20) променів навколо, менш потужних, зате повну гаму. Просто народжувати дітей для програми нації, можливо хтось і погодиться, але, звичайно, потім треба присвятити себе повністю для сім"ї.

Свідомо сприйняти, що батько десь по світу гуляє, а жінка родить дітей, то треба тільки одного чоловіка залишити на розплід. В нього багато дітей - то про всіх він не може турбуватися, значить держава повинна взяти на себе цю функцію. Жінки допомагають одна одній - то закрийте їх в вузьких стінах, щоби не втікли.

Чоловік і жінка, повна віддача одного для іншого - це міцне ядро. Добрим є те, що мають сім’ю і здорових дітей, а якщо народили менше, то молодці всеодно. Жінка розвинулась і сьогодні вона хоче бачити світ відкритим для неї, щоби знати куди вести дітей. За кожним відомим політиком стоїть в тилу мудра жінка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Важливу тему порушуєте, Зоріно.

"Ціль значна" - краще: важлива мета. Ціль(в однині) - це місце для пострілу, удару.

 

Творімо разом мову Сенсар!

Comments

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Важливу тему порушуєте, Зоріно.

"Ціль значна" - краще: важлива мета. Ціль(в однині) - це місце для пострілу, удару.

 

Творімо разом мову Сенсар!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую. Виправила.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Добрим є те, що мають сім’ю і здорових дітей, а якщо народили менше, то молодці всеодно. Жінка розвинулась і сьогодні вона хоче бачити світ відкритим для неї, щоби знати куди вести дітей.