Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Діти аріїв

Світ:

Відновити народження дітей - важлива мета. І тут жінка є потужним і особливим джерелом. Звичайно, що кожна жінка хоче бути матір"ю, бо створена так Богом. На мій погляд, жінка народжує дітей не для України, а для батька-чоловіка.

 Шановний батьку-аріє, приймай на руки дитину і грайся. Козаки, як діти, гралися, тож товариства вам добавляється, грайтеся. І якщо ні - то качалкою по голові отримаєте. Не надійтеся бути султаном і мати гарем, арійка вам цього не позволить.

Якщо в чоловіка є потужний далекоглядний прожектор спрямування в майбутнє, то жінка має (можливо 20) променів навколо, менш потужних, зате повну гаму. Просто народжувати дітей для програми нації, можливо хтось і погодиться, але, звичайно, потім треба присвятити себе повністю для сім"ї.

Свідомо сприйняти, що батько десь по світу гуляє, а жінка родить дітей, то треба тільки одного чоловіка залишити на розплід. В нього багато дітей - то про всіх він не може турбуватися, значить держава повинна взяти на себе цю функцію. Жінки допомагають одна одній - то закрийте їх в вузьких стінах, щоби не втікли.

Чоловік і жінка, повна віддача одного для іншого - це міцне ядро. Добрим є те, що мають сім’ю і здорових дітей, а якщо народили менше, то молодці всеодно. Жінка розвинулась і сьогодні вона хоче бачити світ відкритим для неї, щоби знати куди вести дітей. За кожним відомим політиком стоїть в тилу мудра жінка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Важливу тему порушуєте, Зоріно.

"Ціль значна" - краще: важлива мета. Ціль(в однині) - це місце для пострілу, удару.

 

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Важливу тему порушуєте, Зоріно.

"Ціль значна" - краще: важлива мета. Ціль(в однині) - це місце для пострілу, удару.

 

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую. Виправила.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Добрим є те, що мають сім’ю і здорових дітей, а якщо народили менше, то молодці всеодно. Жінка розвинулась і сьогодні вона хоче бачити світ відкритим для неї, щоби знати куди вести дітей.