Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 4
  • Hits: 4

Поширюйте тільки позитивні новини

Категорія:

Спецтема:

Якщо ви бачите відео, де бойовики знущаються над нашими солдатами, а поруч миготить мікрофон Лафньюс, то ці знущання проводяться саме для того, щоб бути знятими на камеру Лайфньюс. Знімаються на камеру Лайфньюс вони для того, щоб стати елементом інформаційної війни. А точніше, для того, щоб ви їх подивилися, обурилися і передали далі. Це - зараження емоціями. 

Це робиться для того, щоб вся наша країна перебувала в стані постійного стресу. Звичайними військовими зведеннями такий рівень напруги в головах не підтримати. Саме для цього який-небудь черговий "філіпс" приходить до якогось чергового "моторила" і той знущається над нашими полоненими під об'єктивом камери. Або штовхає ногою труп загиблого солдата.

Прошу звернути увагу на взаємозв'язок між двома ланками. Їх виводять і б'ють, щоб ви ділилися цією інформацією. Чим більше ви ділитеся, тим краще це працює. Чим краще це працює, тим більше їх будуть бити.

У вас можуть бути тисячі виправдань для того, щоб розшарити це відео. Від "я хочу, щоб люди знали" до "я хочу, щоб люди запам'ятали і винуватці не уникли покарання".

Насправді у 90% випадків, особливо, у жінок (можете двадцять разів звинуватити мене в сексизмі, але сприйняття подібної інформації у жінок і у чоловіків в нашому суспільстві справді відрізняється), приводом до поширення такого стає просто необхідність поділитися емоціями - "ах, який жах, ви подивіться, який жах, повбивала б нафіг, хочу про це поговорити".

Коли ви так робите, ви:
а) робите саме те, чого ворог від вас хоче,
б) робите подібні знущання вигідними ворогові,
в) в кінцевому підсумку, обмінюєте свій психологічний комфорт (фух, поділився, стало легше) на чужі страждання - як десятків тих, до кого дійшла ця інформація, так і тих, кого наступного разу виведуть і поб'ють.

Самі розумієте, хто ви після цього.

Наші інтереси: 

Підвищуємо інформаційну культуру.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Отож - ТІЛЬКИ ПОЗИТИВ!

Comments

Андерс Фальке's picture
0
No votes yet

Негативні новини розповсюджуються найкраще - це певний психологічний закон?

Миролюбність і озброєність!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Найкраще поширюються ті новини, які найбільше цікавлять людей.

Якщо спільнота перелякана, бо вона резонує на негативні події, щоб інстинктивно захиститися від небезпек.

Якщо ж спільнота перебуває у просторі позитивних подій, то її цікавлять тільки добрі, продуктивні новини, які допомагають рухатися вперед і творити.

Андерс Фальке wrote:
Негативні новини розповсюджуються найкраще - це певний психологічний закон?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Грім Тіс's picture
0
No votes yet

Все залежить від подання інформації журналістами, на жаль, у нас немає мудрих, є розумні, що піаряться на здобутих новинах, розкривають секрети воєнних дій, але мудрих бракує, майже всі своїми коментарями про події та розташування військ на фронті, в основному, працюють на москвинського ворога-окупанта, луб'янського рашиста з кремля.

E=mc2

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Ви дуже схоже проілюстрували, пане Громе!

Грім Тіс wrote:
...піаряться на здобутих новинах, розкривають секрети воєнних дій, але мудрих бракує, майже всі своїми коментарями про події та розташування військ на фронті, в основному, працюють на москвинського ворога-окупанта, луб'янського рашиста з кремля.

Про це ж йдеться ось тут - Казка про золотогривого Лева та грізного Ведмедя(Леонід Українець)

Quote:
"Ведмідь стайню трощить, овець полохає, вже на пасіку зовсім Лева не пускає. А Півень з паркану тільки те й знає, що турботливо кукурікає. Дятел ж про все Ведмедеві доповідає."

А в ній і "рецепт" є, як позбутися Дятла=журналіста і прогнати Ведмедя=рашиста ;). Прочитайте за нагоди.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Так як світ котиться до ентропії,і щоб підтримувати хоч якусь рівновагу, треба прикладати зусилля, так і негативні емоції легше збудити. Тобто, чим більше гавваху, тим краще тим, хто ним годується

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Василь Глод's picture
0
No votes yet

Такі новини треба відключати. Чим менше будемо дивитися такі новини, які на жаль, багато показують в тому числі і по українських каналах, тим менший ефект отримає ворог.

Радіймо!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Отож - ТІЛЬКИ ПОЗИТИВ!