Богдан ДуБ's picture
Богдан ДуБ
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Біженців у Луцьку відтепер сердечно приймають не тільки з Криму, а вже зі всього Сходу!

Світ:

Спецтема:

А тепер питання: якщо конкретно в твоєму місті почнуться збройні чи прапоромахальні заворушення, побіжиш, скажімо, жити в Польщу/тощо? Хто ці біженці? Чоловіки без поняття батьківщини, спроможні тільки втекти на другу половину країни?

Жінки, що не змогли виховати достойних чоловіків (бо не мають відповідних "файлів"/Образів в душі)? Діти, що виростуть без прив"язки до взагалі будь-якої землі?

Ким ми "розбавляємо" нашу територію?! І за що їх жаліти? За те що були суспільними імбицилами і довели/допустили регіон до здачі світоглядно і географічно? Може за те, що вийо... протягом 23 років: "автономія", "ми іначі"... Східняки. оо... це ще яскравіше! Луцьку для добробуту якраз не вистачало вашого савкового досвіду і менталітету! Увіллються в народ як олія в воду! А ми ще допоможем матеріально!

Толерантність - не спроможність організму виштовхувати з себе чужорідні тіла/ідеї/тощо. Вона довела вже кілька регіонів до військових дій, а тепер її просто академічні дурості демонструємо ми, волиняни.

Перша думка після звістки про східняків: а чого аж на Волинь? Чим не підійшли сусідні міста/області, де нема бойових дій? Клімат не той?! Чи батьківщину поміняти захотілось? На ту, де ще не стріляють?

Ситуаційна задачка:

Дано: біженці, що втекли в протилежний куток країни з рідної землі в важкий для неї час. Ті самі, які за 23 роки анічогісінько для неї в суспільному плані не зробили.
Питання: що вони зроблять, коли важкий час настане на тій території, куди вони втекли? І чи щось взагалі захочуть для неї зробити навіть в абсолютно буденному форматі?

Я захоплююсь дієвістю свого знайомого Івана Мирки. Але мені не вдається поєднати націоналізм (в який входить дієва любов до свого краю і готовність боротись за добробут) з любов"ю і поміччю до тих, хто не здатен душею відчути цих категорій.

https://www.facebook.com/ivan.myrka/posts/880841661942257

https://www.facebook.com/ivan.myrka/posts/880357371990686

horta_-_bizhy_forest_gamp.mp3

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Увага! Диверсанти можуть маскуватись під втікачів. Тому всіх потрібно перевіряти на наявність зброї та знання української мови.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Comments

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Увага! Диверсанти можуть маскуватись під втікачів. Тому всіх потрібно перевіряти на наявність зброї та знання української мови.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

З одного боку наче все правильно. А з іншого - чи багато хто полізе з вилами (палицею і т. і.) на автомати? Є дві точки зору на це - померти героєм чи залишатися живим і шкодити ворогові (фізично, інформаційно і т.і) І найголовніше - де брати зброю? Хто підкаже?
І ще одне. Ніхто українців не вчить, як перемагати страх (або тримати його в межах). Звичайно, можна стрибнути з парашутом, але це дорого і не для всіх підходить. Можливо, можна почати, як герой "Акваріуму", падаючи зі стільця назад. Хто може, хай ділиться досвідом чи інформацією! (Чому б не відкрити рубрику "Перемога над страхом"). Упевнений, українським психологам є що сказати.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Можливо, це по темі "Зброя", але думка зявилася і поки не забулася, хочу нею поділитися. Це в першу чергу стосується українських винахідників. Якщо українське законодавство щодо зброї не буде прийнято, то треба піти таким шляхом. Було б чудово, якби українські винахідники винайшли щось на зразок зброї-трансформера. (Щось подібне я бачив у Києві, в музеї іграшки: деревяний коник, який розкручувався і через кілька секунд збирався у трактор. Це українська іграшка- трансформер 30-х років ХХ-го століття!! Так ось, формально, по законодавству, щоб до такої речі неможливо було придратися, але щоб ця річ через кілька секунд могла перетворюватися на зброю. Фантастика? Побачимо... І щоб таку річ можна було виготовляти в умовах сільських майстерень із речей, які можна легально придбати.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Вакула Коваль's picture
0
No votes yet

Як варіант, не трансформер, а ніж, навчитися кидати. http://www.youtube.com/watch?v=ljMvb4tZ5UA

VAKULA

Все Випадково's picture
0
No votes yet

Волинянам раджу, коли біженці зі сходу прийдуть, і схочуть жити серед вас, то вимагайте вивчити українську мову, бо такі залишаються надовго, до доброго звикаєш швидко, а потім будуть кричати, що то їхня земля, і тоді вже не буде спасу від них. В таких немає поняття - рідна земля, бо де вони, там їхня земля. А щодо зброї, то треба плювати на деякі закони, і припасти хоча б один ствол на родину, на майбутнє.

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

1. Десь два роки тому розглядав подібні (бойові, політичні) сценарії. Як мирним людям швидко набути бойової сили. В відповідь включались бомбомети, які можна "накліпати" непідготовленими механіками дешево і миттєво. І використовувати їх може практично дитина. Питання тільки в боєприпасі.

2. Порада весела, але невиконуєма. Радити легко.

3. Сьогодні бачив візжачих плотних жіночок що верещали про повернення чоловіків зі Сходу на Волинь. А також російськомовну "ходячу жертву", що ридала і їздила чоловікам "по вухах". На запитання чого плаче сказала, що там її чоловік, того і реве, вимагає демобілізації, такі справи.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"