Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Обираємо одноразову електронну сигарету

Саме електронні сигарети курці обирають коли бажають кинути палити. Це має сенс, тому що принцип такий самий, куриш, палиш та викидаєш, а організм отримує порцію нікотину за декілька затягувань. Насичення йде завдяки різноманітним сумішам, таким як ELFLIQ, що має багато різновидів смаку та різні по міцності. 

На перший погляд, здається, що ціна на POD-системи завелика, але враховуючи, що їх вистачає на декілька днів, та порівнявши з коштовністю цигарок, отримуємо вигоду. 

Додатковою перевагою є те, що зменшується час перекуру, до того ж систему не треба дозаправляти, або обслуговувати. 

Мірило за яким вибирають POD-систему 

При обиранні електронної сигарети, треба обов’язково дотримуватися деяких правил, бо для отримання насолоди від паріння треба з’ясувати такі моменти:

  • смак заправки;
  • дизайн;
  • вміст нікотину;
  • кількість затягувань;
  • кількість виділяємого пару;
  • об’єм картриджа.

Що можна сказати про смак заправки, наразі виробники пропонують величезну гамму ароматів, не тільки традиційних тютюнових, фруктово-ягідних, але й екзотичних та незвичайних, таких як кактус та крабові палички. Далі вибираємо по дизайну та зовнішньому вигляду, враховуючи розміри, бо ми ж розуміємо, що хоча пристрій одноразовий, користуватися ним повинно бути приємно та зручно. Візьмемо до прикладу ELFBAR MATE500, яка має дуже приємний зовнішній вигляд та велику гамму кольорів й зручно тримається у руці. 

Для паліїв, які переходять на POD-систему, обов’язково потрібно враховувати вміст солевого нікотину, різноманіття бувають від 0 до 6 відсотків.Також важливо обирати за кількістю затягувань, як показує практика, щоб перекурити на ходу достатньо двох - трьох затягувань. Але потрібно врахувати те, що деякі виробники, у маркетингових цілях, дуже прикрашають свій товар, та пишуть не досить правдиву інформацію. Тому, краще купувати вироби компаній які мають репутацію на цьому ринку, або за порадою друзів. 

Не менш важливим є маркування про об’єм картриджа та акумулятору, чим вище будуть ці показники, тим довше можливо використовувати сигарету. Але змушені розчарувати тих, хто полюбляє вейпінг з великою кількістю пару, цей показник у POD-системі є мінімальним. Не треба економити на ціні, бо частіше за все, більш дорогий пристрій, вигідніший у експлуатації. Бажаємо приємного паріння!

Наші інтереси: 

Смаки та уподобання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи