Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Держава-агресор намагається змінити етнічний склад населення в тимчасово окупованих районах України

Категорія:

Світ:

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Місцевих мешканців тимчасово окупованої території України, особливо, тих, хто має проукраїнську позицію, російські окупанти під різноманітними приводами продовжують депортувати до РФ.

23042602.jpg

Ганна Маляр

Ось, що написала Ганна Маляр на своєму Телеграм-каналі:

"Країна-агресор намагається вплинути на зміну етнічного складу населення тимчасово окупованої території України. Найбільш активно заходи проводяться у Луганській області. З цією метою урядом рф ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів росії значної кількості осіб різних національностей, переважно малозабезпечених верств населення.

Переселенцям з росії на тимчасово окупованій території України всіляко сприяють місцеві російські окупаційні адміністрації, які забезпечують негайне розміщення сімей прибулих, працевлаштування, надання доступних (пільгових) кредитів на придбання житла, розвиток бізнесу тощо.

Водночас місцевих мешканців тимчасово окупованої території України, особливо тих які підозрюються в дотриманні проукраїнських позиції, російські окупанти, під різноманітними приводами продовжують депортувати до рф.

У такий спосіб противник прагне знищити українську державність та національну самоідентичність суспільства на тимчасово окупованих українських територіях".

Нагадаємо, після анексії Криму у 2014 році держава-агресор почала політику знищення української ідентичності. Росія знищує в Криму українську ідентичність, штучно заселяючи його росіянами.

Після 2014 року жителів окупованого Донбасу почали видавлювати в Росію.

 

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що держава-агресор повторює злочинні методи СРСР, коли батьків висилали, а дітей забирали у батьків і робили з них манкуртів, коли заселяли Україну, Казахстан, Молдову та інші національні республіки етнічними росіянами, а потім їх постійно "захищали" (російська мова, культура і небажання тих поселенців поважати держави, в яких вони живуть). Війна має завершитися знищенням РФ як держави. Маємо розуміти, що РФ – це потворна версія СРСР. Тільки повне знищення цієї держави гарантує мир та спокій її сусідам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи