Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Депортованих українців примусово переселяють у Сибір і за Полярне коло

Категорія:

Світ:

Жителів Маріуполя спонукають підписувати документи про те, що це Українські війська обстріляли їхнє місто. Минулого місяця Москва видала надзвичайний наказ про переселення майже 100 тисяч українців із зон бойових дій до віддалених регіонів РФ, включаючи Сибір, та за Полярне коло.

22041202.jpg

Фото: Getty Images

Про це пише The Independent.

Минулого місяця Москва видала надзвичайний наказ. Йшлося про те, що "з огляду на ситуацію, що склалася" в Україні, РФ "схвалює розподіл" громадян по "суб'єктах Російської Федерації" і просить владу "забезпечити прийом" 95 739 осіб. Переселяти людей планували у віддалені регіони Росії, зокрема, на Далекий Схід і за Полярне коло.

11 398 українців розподілили до Сибіру, 7 218 відправили на Далекий Схід і 7 023 – на Північний Кавказ,  а саме в Чечню, Інгушетію та Дагестан.

Нагадаємо, після анексії Криму Російською Федерацією російські суди винесли постанови про виселення з території Криму майже тисячі осіб, з них близько 600 – громадяни України. Понад 140 тисяч росіян змінили місце реєстрації на Крим.

Наші інтереси: 

За даними посла США в ООН, понад половина дітей України зараз є біженцями. Розуміти, що РФ намагається покращити свій генофонд українськими дітьми. Покласти цьому край!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи