Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вибір сумки для ноутбука: поради та лайфхаки

Популярність ноутбуків шалена, адже вони мають багато переваг перед звичайними комп’ютерами. Питання транспортування таких пристроїв є нагальним – вирішити його допоможе спеціальна сумка.

В інтернет-магазині Samsonite ви знайдете лише оригінальну продукцію брендів Samsonite та American Tourister, на які розповсюджується гарантія від виробників. Тут є будь-які сумки для ноутбука – вибрати оптимальну модель можна за об’ємом, типом матеріалом, кольором, смартфункціями. Якщо ви не можете визначитися, можна скористатися телефонною консультацією кваліфікованого співробітника інтернет-магазину Самсонайт. Також є можливість скористатися швидкою доставкою, що буде безплатною за умови придбання товару більше, ніж на 2500 грн.

Як вибрати сумку для ноутбука за типом?

При виборі такого аксесуара слід одразу визначитися з типом сумки, адже вибрана модель повинна не тільки добре захищати пристрій та забезпечувати комфорт під час його транспортування. При виборі не слід забувати також про естетику, гармонію та моду.

Можна вибрати для себе:

  • сумку;
  • рюкзак;
  • портфель;
  • кейс;
  • чохол.

Спеціалізована сумка – універсальний варіант, вона підійде до будь-якого стилю. Таку модель можна носити як в руках, так і на плечі. Рюкзак – вибір молоді й не тільки, адже він дає можливість переносити не тільки ноутбук, але і купу інших речей. Шкіряний портфель ідеально підійде діловому стилю, він виглядає дуже солідно. Кейс – це справжній мобільний сейф, він забезпечить повну безпеку гаджета. Чохол вибирають для себе жінки, щоб носити ноутбук у сумочці.

Як вибрати сумку для ноутбука за розміром?

Перед тим, як зробити вибір, слід дізнатися діагональ ноутбука, адже розмір сумки буде залежати саме від неї.

Для 13-дюймових пристроїв слід вибирати варіант точно за розмірами, якщо сумка буде завелика, то це підвищить ймовірність пошкодження гаджета під час транспортування. Для діагоналі 17-20 дюймів слід обирати велику сумку-рюкзак, адже носити такий габаритний пристрій у руці важко.

Як вибрати сумку для ноутбука за матеріалом?

Можна вибрати модель з натуральних матеріалів, але слід зауважити, що їхня вартість буде високою, а експлуатаційні характеристики не дуже відрізнятимуться від інших аксесуарів. Це, перш за все, статусна річ.

Ціни на моделі з синтетичних матеріалів демократичні, такі сумки дуже практичні та довговічні.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи